Arama sonuçları: *

1. UmutYiğit

EN SEVDİĞİNİZ ALBÜM VE SANATÇI

Duman- Darmaduman
  2. UmutYiğit

Hidra hakkındaki düşünceniz nelerdir?

Evet tam olarak şu eksendekiler ya. Bunlar kendini rapçi diye adletmese sorun olmayacak benim için. 1677707088 Ezhel hariç tarzını sevmiyorum ama iyi işleri var
  3. UmutYiğit

Sizi pek tanımam ama Motive de iyi eserler veriyor. Hoşlanmadığım kesim Çakal gibi isimler. Dediğim gibi tarzım olmasa da kaliteliyse dinlenir sorun yok. Kalitesiz şeylerin dinlenilmesi hoşuma gitmiyor.
  4. UmutYiğit

En azından şu Çakal kaybolsun ya piyasadan cidden rezalet geliyor benim kulağıma.
  5. UmutYiğit

Rap sanırım bi' 3 yıl geriye gitse gayet kaliteli işler çıkar ya.
  6. UmutYiğit

Evet cidden lirikal anlamda iyi olduklarını düşünüyorum ben de bu parçaların. 1677706549 Ben popüler parçalara karşı olan kişilerden değilim sadece yeni nesil rap cidden hoşuma gitmiyor. Hidra gibi isimler hiçbir zaman top list oynamadılar zaten. Ceza dahi şu yeni nesil kadar dinlenmemişti...
  7. UmutYiğit

Güncel anlamda bence de eski kalitede değil ama yine de üst düzeyde. Hidra da aynı şekilde son parçaları bence direkt olarak kötü.
  8. UmutYiğit

Evet hocam.
  9. UmutYiğit

Şanışer'i de cidden severek dinliyorum. Kaliteli sözler yazıyor ve eleştirileri cidden yerli yerinde. Rap kendi arasında dağınık bir tür olduğundan herkes benzer şeyleri sevemiyor. Kaliteli olduğu sürece her iş ilerlemeli diye düşünüyorum.
  10. UmutYiğit

Basit parçalar ölümsüz olarak ilerliyorlar. Açıkçası yeni nesil parçaların neredeyse hepsi anlık patlamalar için yapılıyor ve unutuluyor. Baneva gibi isimler yine de devam edecektir düşünüyorum. Ben bıdı bıdı rapten devam. 1677705810 Fazla agresif olmasından dolayı olabilir Abdullah abi. Sago...
  11. UmutYiğit

Güzel bilgi ama konuyla alakasız hocam. 1677705629 Evet biraz haklı bir yorum. Özellikle Beddua bu yorumu destekleyen düzeyde. Yine de yeteneği ile küfürleri de doğru yerde kullanıyor.
  12. UmutYiğit

Pekii.
  13. UmutYiğit

Pekii.
  14. UmutYiğit

Arkadaşlar Fatih Uslu nam-ı diğer Hidra hakkında neler düşünüyorsunuz ? Ben şahsen aşırı yetenekli biri olduğunu düşünüyorum. Bizim kitle Ölüme İnat ile tanısa bile bence pek çok parçası Ölüme İnat'tan iyi parçalar. Özellikle Gibi ve Neden mi İllegal ? 3 çok sağlam parçalar. Ayrıca toplumsal...
  15. UmutYiğit

türkçe rap şarkı önerisi

Eksik Etek İyi ya da Kötü Göçmen Gibi (En sevdiğim parçalardan biri) Kimsin Sen? Ben Ağlamazken Neyim Var ki ? Hedefte Neden mi İllegal Rap Dersi Çıktık Yine Yollara Katliam serisi
  16. UmutYiğit

Yaptığım şarkı nasıl olmuş?

Sesin beate göre biraz sessiz kalmış. Şarkı ilk şarkı için gayet iyi.
  17. UmutYiğit

Şu Anda Ne Dinliyorsun?

18. UmutYiğit

Rap Tarihindeki En İyi Dissler Hangisi?

Norm Ender Çıktık Yine Yollara.Çok sağlam parça bence.
  19. UmutYiğit

Şarkı önerisi buraya

20. UmutYiğit

Yaptığım Beat Nasıl Olmuş (15)

Kesinlikle devam et iyi yerlere gelirsin
Top Bottom