Arama sonuçları: *

• Users: atachu
  • In Müzik
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. atachu

ephiphone sg special alınır mı ?

hocam amfi ayarları konusunda yardımcı olur musunuz özelden yazdım ama dönüş yapmadınız
  2. atachu

evet hocam aynı amfi. floyd rose köprüytü epey bir araştırdım hani gitarı almakya karar bile vermeden önce tüm ayarlarının nasıl yapılacağını biliyordum. açıkçası daha fazla sorun yaşarım diye düşünüyordum ama henüz hiçbir sorun yaşamadım akor kaçmalarıda epey nadir oluyor şuan gayet memnunum...
  3. atachu

boston amfi dahil çok temiz cort x6 aldım hocam tüm metalcilerin başlangıç gitarı zaten :D şuan öğrenme aşamasındayım yinede teşekkürler
  4. atachu

yarın birisi bakmaya geliyormuş ya kaçtı gitar elimden :(
  5. atachu

arkadaşlar gitarın alınabilecek güzel bir gitar olduğunu biliyorum ama satan arkadaş bi tık ucuza sattığından işkilleniyorum 2750 tl fiyatı var ama telleri değişmeli ve temizlenmeli. sizce alınır mı ?
  6. atachu

JokerAllame Barışmış

rap sanırım
  7. atachu

JokerAllame Barışmış

onlar kim ?
  8. atachu

Beat Nasıl Olmuş ? (Underground) 💎💎

GTA 4 müziğinin remixi gibi geldi kulağıma gayet güzel olmuş eline sağlık aynen devam
  9. atachu

En sevdiğiniz müzik türü nedir ?

benimki şahsen çorba gibi. ama genel olarak yabancı pop ,city pop, rahatlatıcı chill şarkılarıda çok seviyorum ve sanırım en çok dinlediğim o, caz dinlediğim bir dönemde oldu
  10. atachu

Sizce En İyi Oyun Müziği Nedir?

------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------
  11. atachu

Sizce En İyi Film Müziği Nedir?

o kadar sanat eseri varki film müzikleri arasında. 1. sıraya koyamıyorum hiç birini.
  12. atachu

birbirimize şarkı önerelim.

real slim shady de baya baya iyi
  13. atachu

daha önce birisi açtığımbi müzik konusuna bunu atmıştı onu anıyorum !
  14. atachu

Ben başlıyorum. -marias- jupiter -vouges- you're the one -foster the people-cadillac -tomer biran- explore it -shocking blue- venus
  15. atachu

En sevdiğiniz müzik türü ?

Retro pop 2010 lar yabancı pop old school rock. ve chill şarkılar
  16. atachu

FORUM ÜYELERİNİN EN SEVDİĞİ ŞARKI NEDİR ?

benim favorim the vouges- you're the one (retro şarkılara bayılıyorum)
  17. atachu

bu aralar en sevdiğiniz şarkı

wawke twe fuwck up sawuray we gowt a wity to buwrn
  18. atachu

bu aralar en sevdiğiniz şarkı

ben bu aralar birkaç müziğe baya bi sardım size de önereyim dedim hem sizde kendi favorilerinizi yazarsınız yeni ufuklara yelken açarız :D şuan favorilerim bunlar: Twist of Fate-Olivia Newton You're the one-Vouges Venus-Shocking Blues (retro müzik seviyorum)
  19. atachu

Değeri bilinmeyen şarkıcılar

la manganın değeri nasıl bilinmiyor. tüm ergenler hasta mangaya (ne yazıkki)
  20. atachu

Beyler 350-450 tl arası org tavsiyeniz varmı

bir bilgim yok konunu yükseltiyorum belki bilen biri vardır
Top Bottom