Arama sonuçları: *

• Users: holmberg
  • In Müzik
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. holmberg

orkundk ft. Şehinşah - Merhamet Yok'u Nasıl Buldunuz?

o yüzden şarkıları 200 300 milyon izleniyor bir kitle var ki izleniyor bu kadar. 1617633221 Ayrıca herkes annesinin karnından rap müzikle doğmuyor .d isteyen istediği zaman başlayabilir.
  2. holmberg

Reynmenin güzel söyleyip veya söylememesi veya kötü şarkı yapması mesele değil adamın hitap ettiği kitle mesele reis. Reynmenin hitap ettiği kitlenin çoğu rap dinlemezken şimdi onun kitlesinden insanlar yeni bir müzik türü yeni bir müzik zevki keşfettiler.
  3. holmberg

Özür dilerim ben Türkiye genelinden bahsediyorum dünya değil dünyayı konuşacaksak Saydığım isimlerin zaten dünya bazında diğer tanınmış şarkıcıların yanında küçük kalır. Türkiyede Rap in yayılmasını saydığım isimler tutuyor evet Rap bu kadar duyulurmuydu bu isimler olmasa hayır tabikide Rapi...
  4. holmberg

Reynmen, Şehinşah, Massaka, Hidra, Şam, Şanışer gibi insanlar olmasaydı bu devirde rap diye bir şey olmazdı şarkıları gerçek bir rap olmayabilir fakat Rap in yayılmasını en sağlayan isimlerden bir kaçı bunlar. Şarkı yapıp söz yazmak kolay iş değil Tabi farklı tür şeyler dinliyor olabilirsin saygı...
  5. holmberg

Bu şarkınında ben Kunteper gibi eğlence amaçlı yapıldığını düşünüyorum. Orta Parmak falan .d
  6. holmberg

Çok Şehinşah dinleyen biriyim en çokta Türlü Bela ve Samanyolu şarkılarını beğeniyorum. Açıkçası olmamış öyle diyeyim yani kulağa güzel geliyor ama birşeyler anlatmıyor bana göre sözleri boş olmuş kısacası kötü yani.
Top Bottom