Arama sonuçları: *

1. lia shine

Spotifydaki şarkıları usbye nasıl atarım?

mediamarkt geçen ücretsiz 4 aylık apple music dağıtıyordu istersen bak bi.
  2. lia shine

Spotifydaki şarkıları usbye nasıl atarım?

atamazsın kanka öyle bir şey yok.
  3. lia shine

Spotify Şarkıyı Duraklatıp Başlatınca Çok Geç Açılıyor

Şarkıyı duraklatınca dakika saniye gösteren çizgi gidiyor ve play tuşuna basınca 10 saniye sonra şarkı çalmaya başlıyor ve bu durum 1 2 haftadır böyle aşırı canımı sıkmaya başladı ne yapabilirim?
  4. lia shine

Ders çalışırken dinlemelik müzik önerir misiniz?

https://open.spotify.com/playlist/2bhFJRkGWTLcoU1tv1SkHc?si=QjogVojAQfKx4dHYKUnmLw&utm_source=copy-link https://open.spotify.com/playlist/0uMTNYn69HtsYJgNDHYZ21?si=ONpY9SB4QBuOqFDUbvzMZA&utm_source=copy-link
  5. lia shine

Dinlediğiniz Rap Parçasına Göre Bodyguard sizi içeri alıyor/almıyor

şu şarkıya ayıp cidden umursamaman hiç hoşuma gitmedi 🥺🥺🥺🥺
  6. lia shine

Dinlediğiniz Rap Parçasına Göre Bodyguard sizi içeri alıyor/almıyor

hocam biz içeri alınmıyor muyuz yahu ?
  7. lia shine

En Sevdiğiniz Türk Yeni Okul Rapçi ?

bence bilmediğin için sadece motiveyi dinliyorsun. ben aralarından en çok chef bi'yi dinliyorum ve bence newschoolda en iyi liriklere sahip olan rapçi.
  8. lia shine

herkes eski okul rap dinlerse yeni okul nasıl gelişicek ?
  9. lia shine

o adam türk mü ? almancı falan değil miydi
  10. lia shine

bencede dostum 👍🏿
  11. lia shine

@Windows 10 Aşığıyım senin için yazmıştım da alıntılanmamış yahu. 1658866810 Haksızlık yok. Şans ve sosyal medya kullanımının etkisi var.
  12. lia shine

Bence de çok anlamlı ve güzel bir şarkı beğenmene sevindim. Anlamlı olmasının sebebi ölen kardeşleri Vio için yazılması :( Zaten bu şarkı Joker'e diss aslında. Bu şarkının beati mahalle arkadaşına sahipmiş ama adamın ne instagramı ne bir sosyal medya hesabı var. Gizli bir eleman anlayacağın...
  13. lia shine

Bence uzi hak ediyor. Tabii ne kadar Kan albümünden sonra bozmuş olsa da.
  14. lia shine

İmpalayı bilmiyorum, çünkü 2010da şarkı kaydetmeye başlamış. Ha yetenekli mi evet zaten Rizzo Guerta, Arman Yekta, İmpala A7 ve Agartadaki çocukların öncülüğünü, abiliklerini yaptıklarını düşünüyorum. Ha bu arada galaxy buds 2 fenaymış :D Zevkli kulaklık.
  15. lia shine

Saçma bir yorum. Kim neyi seviyorsa onu dinler ben Motiveye en iyi yeni okul demedim diye rap bilmiyor mu oluyorum ?
  16. lia shine

1 2 yıl önceki şarkıları profesyonel bir şekilde yapıldığını düşünmüyorum. Ses temiz değil vs vs. Bence tekrar göz atmalısın. Bu adamı ben tiktokta hit yapmaya çalışıyorum. AAHZLANDŞAMDKKSİFMSŞD
  17. lia shine

eski moti >>>
  18. lia shine

başta da belirttiğim gibi chef bi dinleyebilirsin 🙂 istersen trap istersen dark istersen diss deep house rap ne ararsan var adamda, ve o kadar üretken ki 3 hafta ard arda single 1 albüm (8 şarkı) + 1 single. 1 2 seneye kalmadan 1.5m stream göreceğini düşünüyorum. 1658865957 o yüzden mi lia...
  19. lia shine

Ben 3ünü de çok dinlemem. Canım çekiyor bazen :D öyle dinliyorum. 1658865637 + alba
Top Bottom