Arama sonuçları: *

1. snowfoxstache

Hidra - 08/13 [Spotify Albümü!]

sonunda be. müzik olarak yenilenenelerden en sevmediğim hidraydı bu çok iyi olmuş.
  2. snowfoxstache

Hidra-MUSALLAT Nasıl Buldunuz?

güzel ama açıp dinlemem öyle
  3. snowfoxstache

Uzi'nin Makina'dan daha iyi şarkısı var mı?

Dua güzeldi ama ben o şarkıyı Güneş'e yazarım. Siz Sevmeyin,Paranoya,Serseriler ve 2020'nin ilk yarısında çıkan Türkiyenin en iyi stüdyo işi olan Düş Yakamdan var o şarkı da Segah'a yazar bence. Son albümden ben sadece Genenin İçine Gir'i beğendim. 1619951204 Son albümdeki Outro ve Favela...
  4. snowfoxstache

Şuan Dinlediğiniz Müzikler ?

perros blancos freestyle loopundayım :D
  5. snowfoxstache

Gitarımın teli koptu

bi müzik markette değiştir beli bağlama şansın var ama çok önermem.
  6. snowfoxstache

Hareketli Rap Önerisi

karışık bişeyler yaptım hızlıca :D https://open.spotify.com/playlist/1t5aSSuIW5za2fcy3uCY7b?si=1XqA_43SRXO0S3OjUullTw&utm_source=copy-link
  7. snowfoxstache

Hareketli Rap Önerisi

ışıklarım ol-jako çakma rolex-aspova patrondan baya bir şarkı :D ingilizce baya önerebilirim ama türkçe güncel bunlar var sanırım.
  8. snowfoxstache

Yeni trap beat yaptım nasıl sizce ?

off tam killy'lik beat beat :)
  9. snowfoxstache

The weeknd hakkında düşünceleriniz?

R&B'nin kralı 🤴
  10. snowfoxstache

Burry soprano serbest!

ben pikachu'yum kenks pokemon beni özendirdi :cool: pokemon'un yasaklanması da doğru o zaman.
  11. snowfoxstache

Burry soprano serbest!

ben de bu tarz şarkılar yüzünden sebebi ne olursa olsun uyuşturucuya başlayan insanların akıllarının çalışmadığını söylüyorum. benim de bir sürü problem yaşan arkadaşlarım var ağır şekilde hatta benim annem ile babam 12 yıldır ayrı ve bu şarkı olmasa da içinde uyuşturucu geçen şarkılar...
  12. snowfoxstache

Burry soprano serbest!

ne demek istiyorsun yanlışı devam ettirmenin manası yok derken? hocam kimse şarkıda dinledi diye uyuşturucu kullanmaz bence dürüst olalım şimdi. kullanan varsa da bu sebepten dolayı 3 IQ'ya sahiptir. bu pokemon izledi diye camdan atlayan çocukla aynı mesele.
  13. snowfoxstache

yabancı rap ilk 3'ünüz kimler?

Lil Baby Travis Scott SAINT jHN/Drake
  14. snowfoxstache

türkçe rapte ilk 3ünüz kimler?

artık çok sarmasa da şehinşah ezhel güneş (tamamen duygusal tercihtir teşekkürler linç için 🥰🥴)
  15. snowfoxstache

Şehinşah X Sagopa Kajmer Düeti Yakında!

kalem olarak da şeyho kadar potansiyellesi yok bu arada.
  16. snowfoxstache

Hiphop'un Doğuşu ve İlerleyişi

ben nedense türkçe rap kitelesinde sıkınıtlı olanların yüzde 25 kadar olduğunu düşünüyorum çok da zarar vermiyorlar. lirikalite de önemli sound da önemli ama eğlenceli şarkılar da rap üstünden yapılmalı bence pop değil :D
  17. snowfoxstache

Vio öldüğünden mi seviliyor yoksa cidden iyi rap yaptığından mı seviliyor?

zaten iyiydi ama ölünce çok ünlendi
  18. snowfoxstache

En sevdiğiniz şarkı-müzik ne?

evet ringtone olarak çıktı bu müzik
  19. snowfoxstache

En sevdiğiniz şarkı-müzik ne?

Top Bottom