Arama sonuçları: *

• Users: v3ys
  • In Müzik
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. V

Elektro gitara başlama önerisi

amfiden daha iyiyse kesinlikle alırım. Hem uygun, gitara daha çok yatırım da yapabilirim bu sayede. 1698077801 İleride gerekirse amfi alırım
  2. V

Tamamdır, teşekkür ederim . Ayarlayabilirsem yazıcam. 1698074913 Evdeki klasik gitarım için gitar teli önerebilir misiniz? Bu bütçeye ulaşana kadar onla geliştireyim kendimi biraz da olsa.
  3. V

Öncelikle çok teşekkür ederim. Gitarda 0 ım diyebilirim . Kendimi geliştirmem için önerebileceğiniz bir şey var mı. Günde rahat 2 3 saat çalışırım. Temiz sesler çıkarmak istiyorum. 1698073690 Bir de tremolo kolu her elektro gitara takılıyor mu diye sormak istiyorum. 1698073729 Gitardan gitara...
  4. V

Onu da yeni alıcağım
  5. V

Kanka heyecanla beklemedeyim bu arada :D
  6. V

Alıyım listeye dostum sağol.
  7. V

Kaliteli mi bilmeden yazıyorum da, sesleri tatminkar alabileceğim uzun ömürlü bir gitar istiyorum onu da belirteyim dostum. 1698071574 Dostum Manisa dayım, izmir den de alabilirim. Teşekkürler bu arada.
  8. V

kiss, guns n' roses, duman vs.. 1698071448 4 5 sene önce anadolu rock söylüyordum kendimi kaptırıyordum. Eskiye dönmek istiyorum sesimi eskisi gibi kullanamasam da.
  9. V

ortalama 5k diyebilirim Ama 1 ay bekleyip 10 - 12 k ya çıkarabilirim bütçeyi 1698071239 önerebileceğiniz gitar var mıdır?
  10. V

Arkadaşlar 22 yaşındayım, en son 10 yıl önce gitar tuttum o da sadece bir ay civar. Klasik gitardı ve gitar çalmaya çok hevesliyim ama müzik zevkimden dolayı elektro gitar almak istiyorum da öğrenci adamız :D . Klasik gitarım çok eski ve çok konforsuz du . Ellerimle perdelere bastığımda hemen...
Geri