Arama sonuçları: *

• Users: 'SteeL
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. 'SteeL

Fırat Üniversitesi Elektrik-Elektronik nasıldır?

Piyasada elektrik teknisyeni ve meslek lisesi mezununa aynı gözle bakılıyor , fırat üniversitesini biraz arşatırdım mühendislikte iyi fakat şehirden dolayı sıralamanın düşük oldugunu ögrendim , türkiyede üniversite sıralamasında 13. sırada
  2. 'SteeL

Fırat Üniversitesi Elektrik-Elektronik nasıldır?

Bu sene sınava ilk defa girecegim tahmini olarak 120k-150k arası sıralama yaparım diye düşünüyorum ,Fırat üniversitesini mühendislikte iyi diyorlar fakat sıralması düşük kalıyor, sıralaması neden bu kadar düşük fırat üniversitesinde okuyan veya bilen kişiler yardımcı olursa sevinirim ve bu...
  3. 'SteeL

Ben bu hocayı nereye şikayet edicem

benim başıma birçok kez geldi . hatta geçen sene kimya sınavında çok fazla soru vardı süre kısmında sorun yaşadım cimer yazdım ve sınav tekrarlandı . bu tür şeyler için ögretmen veya idare ile münakaşaya girmeye gerek yok . sonuç olarak ögretmen ögretmeni her zaman tutar.
  4. 'SteeL

İngilizce paragraf yazımına yardım acilll

neden ? çok profesyonel bir iş yapmıyorsan bence çok iyi
  5. 'SteeL

İngilizce paragraf yazımına yardım acilll

çeviriden yazsana
  6. 'SteeL

Lisede ikametgah değiştirerek açığa geçmek

o zaman geçebilirsin büyük ihtimalle , ilçe milli egitime git konuş net bilgiyi onlar verir
  7. 'SteeL

Lisede ikametgah değiştirerek açığa geçmek

Bizim okul şehir merkezinde köyden gelen bile var . o olay sadece bazı durumlarda geçerli . örnek olarak meslek lisesi aşcılık okuyorsun ve yeni gittigin bölgede bu bölüm olan okul yok o zaman açıga geçebiliyorsun.
  8. 'SteeL

10. Sınıf Paragraf kitabı önerisi

bilgi sarmal paragraf öneririm
  9. 'SteeL

Genel matematik kitabı öneri

Lise matematigi için daha iyisini bulamassın Aktif matematigi daha çok öneriyorum .
  10. 'SteeL

2. Defa Sınıfta Kaldım Ne Yapıcam ?

9. sınıfın derslerinden kalıyorsan okuyamassın , 9. sınıfın dersleri ortaokul gibi çogunlukla sözel diger sınıfları hayatta geçemessin . sen en iyisi Mesem'e geç oradan bir meslek edinmeye bak. boşuna zamanını okulda öldürme
  11. 'SteeL

Genel matematik kitabı öneri

Hocam sizin aktif matematik veya antremanlarla matematik kıtaplarından birini almanız gerekli.
  12. 'SteeL

Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisine Tavsiyeler

Bilgisayar müh. için ingilizce daha önemli
  13. 'SteeL

Matematiğim yok 2 senelik tıp yazsam kötü mü olur?

saglık işletmeciligi kastediyor sanırım , o bölümde matematige gerek yok , kısacası boş beleş bir bölüm
  14. 'SteeL

Akdeniz Üniversitesinde Turizm ve Otel İşletmeciliği okunur mu ?

Hem okuyup hemde rezillik çekmek için okunur.
  15. 'SteeL

Bursa Uludağ vs Eskişehir Teknik vs Dokuz Eylül

hocam Bende bu sene sınava girecegim Elektrik elektronik müh. düşünüyoru öneriri misin? Mühendisligi ingilizce okumak önemli mi ? iş imkanı nasıl ? ve işe girerken okudugun üni. çok etkili oluyor mu ?
  16. 'SteeL

TYT 45 Netten 70 Nete çıkar mı ?

Tavsiye için teşekkürler hepsini uygulamaya çalışacagım.
  17. 'SteeL

Benim için verebileceginiz tavsiyeler var mı ? @Dusmax @Marginale @Margot Robbie @Saturn
  18. 'SteeL

Bu arada 11. sınıfta dershaneye gittim çok iyi olmasada 11. sınfımda iyi
  19. 'SteeL

daha önce sınav tecribeniz var mı? varsa bana verebileceginiz tavsiyeler nelerdir ?
  20. 'SteeL

Merhabalar , 11. sınıfın sonuna geldim ve bu yazı boş geçireyecegim tyteden şuan orta zor denemlerde 45-55 arası yapıyorum Şuan bir dershaneye kaydoldum ve yazın sıkı bir şekilde çalışacagım altyapım çok kötü degil orta seviyelerde sizce 45 netten 70 nete çıkarabilir miyim ?
Top Bottom