daha 2 tanesini olduk,
din:100
fizik:75
iyi basladi suan umarim iyi gider gerci edebiyat sinavina sadece -de -da ayrimi yapmayi bilerek girecegim :peeposad:
BTK akademi onermem, kurslari cidden berbat. Dokuman okumaya alisiksan YazBel'den ogrenebilirsin, ben hala unuttugum yerler olursa YazBel'e bakiyorum, bence faydali bir kaynak.
yazbel;
https://python-istihza.yazbel.com/
Suan lisedeyim, ozel okulda okuyan 3 arkadasim var. Neredeyse butun sozel derslerin sorularini vermisler. Son gece 2 saat calisan arkadaslarimin ortalamasi 92-93 olup duzenli calisan benim gibi birinin 80 olunca koyuyor ya. Tabi bu durum ozel okula gore degisiyor. Ozel okula gidip sinavlari cok...
Abi ciddi misiniz? Ogretmen o kadar anlatmis, hatta odev vermis arkadas ise calismamis. Dersten atmak biraz fazla kacmis olabilir ama sirf bu olay icin ortaligi kaldirmak? cidden sacma.
Ortaligi ayaga kaldir mi? Belki kotu bir gun geciriyordu sadece ogretmen, bence hakli orasi ayri konu. Dediginiz sey cok acimasizca umarim bir gun isiniz elinizden bir anda alinir ve 5 kurussuz kalirsiniz.
Fen veya Anadolu yeterli, ileride kesinlikle mf sec yazilimci olacaksan. Kisaca sosyal, imamhatip ve meslek liselerine gitme, Anadolu veya Fen lisesine gitmeyi dene.