Arama sonuçları: *

1. Ğ Fedaisi

Açık liseye ikametgah değiştirerek geçmek

Bir yere taşınman lazım hocam ben geçen sene taşınmıştım bunu geçen sene göstermediğime eşşek sudan pişman oldum bakalım bu sene gösterilebilinir mi? Deneyecem yeni okulda sıkıntı yaşıyorum vs derim artık
  2. Ğ Fedaisi

Açık liseye geçmek ?

Bahaneyi sunup öyle geçilmiyor şartların eğer karşılıyorsa hal Eğitim merkezinden geçersin 1 defa sınıfta kalman gerekiyor
  3. Ğ Fedaisi

Özürsüz devamsızlık hakkı dolunca açık liseye geçilir mi?

MEB'in sitesine açık liseye geçiş şartlarına baktığımda 9. sınıfta özürsüz devamsızlık hakkı dolunca geçilebiliyormuş 11. sınıflar için de geçerli mi? Özürsüz devamsızlık hakkı dolunca sınıfta kalınmadan açık liseye geçilebilir mi?
  4. Ğ Fedaisi

TYT Edebiyat Türkçe soru bankası tavsiye

Arkadaşlar ben bu kitabı aldım içinde 1200 soru var günde 100 soru çözsem 12 günde biter alacaklar varsa bakabilirsiniz.
  5. Ğ Fedaisi

Çok kalın değil mi hocam
  6. Ğ Fedaisi

Yaani TYT çıkacak olan konular varya hocam ondan Sadece PARAGRAF DEĞİL 1710752388 Valla hocam kafam karıştı sadece paragraf olmasın tüm konulardan olan olsun tamamdır.
  7. Ğ Fedaisi

Hocam paragraf değil TYT EDEBİYAT SORU BANKASI
  8. Ğ Fedaisi

Hocam Edebiyat Türkçe aynı diye koymuştum tamam düzeltiyim. Tavsiyenizi bekliyorum sizinde
  9. Ğ Fedaisi

Yaani ya ara tatilden sonra ya da nisanin ilk haftası diye düşünüyorum. 1710751672 Hocam fakat bu paragraf ben TYT Edebiyat soru bankası demiştim
  10. Ğ Fedaisi

TYT Edebiyat Türkçe yaani tam bilemedim ince olsun yeter 1710748933 Onu kabul eder mi bilemiyorum sorayım hocaya
  11. Ğ Fedaisi

Proje için alıyorum olabildiğince ince ve soru sayısı az olan bir soru bankası tavsiye edebilir misiniz? Proje için yetiştirmem gerekiyor, kitabın kaliteli olması önemli değil TYT olması ve ince,soru sayısı az olması önemli yetiştirmem için.
  12. Ğ Fedaisi

Paragraf Kaynak Önerisi

Bu kitap'da iyidir şuan bunu çözüyorum konu konu paragraf testleri,konu anlatımları ve konsept soru çözümleri ve bilgileri içeriyor daha alacaksanız bunuda tavsiye ederim.
  13. Ğ Fedaisi

Polinom öğrenmek için fonksiyon bilmek şart mı?

Bu cevap içime su serpti çok teşekkürler.
  14. Ğ Fedaisi

Polinom öğrenmek için fonksiyon bilmek şart mı?

Fonksiyonların başını biliyorum biraz konuları yetiştirmek için polinomdan başlayıp yetiştirecem 10. Sınıfım fonksiyon bilmesem çok sıkıntı olur mu?
  15. Ğ Fedaisi

YouTube'da Matematik ders kitabı sorularını anlatan ders kanalları tavsiye

Elimde 10. Sınıf Matematik Fen lisesi ders kitabı var burdaki soruları anlatan YouTube'da ders kanalı var mıdır? Rehber matematik'de bu kitaptaki soru çeşitleri az sizce Benim hocam iyi midir? Yoksa daha iyisi var mıdır? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  16. Ğ Fedaisi

Paragraf Kaynak Önerisi

Paragrafın Ritmini alabilirsin ben Ortaokulu ile Lisesini bitirdim ikiside güzel Bu kitabın en iyi özelliği her çözdüğün sorunun önceden YKS de çıkmış olması bütçe yetiyorsa ikisinide al derim öbürünü çözmedim ama iyi diye biliyorum.
  17. Ğ Fedaisi

Paragraf Kaynak Önerisi

Günlük Her kitaptan Minimum 50 soru çözmen gerek he bide işini sağlama almak istiyorsan bölümüne uygun bi kaç denemede alırsan iyi olur sınava girdiğinde alışık olursun kafan rahat olur.
  18. Ğ Fedaisi

Paragraf Kaynak Önerisi

Sıfır Risk güzel Paragraf'ın Ritmi ise konu konu işliyor YKS özel alırsan işinize yarar.
Top Bottom