Bir yere taşınman lazım hocam ben geçen sene taşınmıştım bunu geçen sene göstermediğime eşşek sudan pişman oldum bakalım bu sene gösterilebilinir mi? Deneyecem yeni okulda sıkıntı yaşıyorum vs derim artık
MEB'in sitesine açık liseye geçiş şartlarına baktığımda 9. sınıfta özürsüz devamsızlık hakkı dolunca geçilebiliyormuş 11. sınıflar için de geçerli mi?
Özürsüz devamsızlık hakkı dolunca sınıfta kalınmadan açık liseye geçilebilir mi?
Yaani TYT çıkacak olan konular varya hocam ondan Sadece PARAGRAF DEĞİL
1710752388
Valla hocam kafam karıştı sadece paragraf olmasın tüm konulardan olan olsun tamamdır.
Proje için alıyorum olabildiğince ince ve soru sayısı az olan bir soru bankası tavsiye edebilir misiniz?
Proje için yetiştirmem gerekiyor, kitabın kaliteli olması önemli değil TYT olması ve ince,soru sayısı az olması önemli yetiştirmem için.
Bu kitap'da iyidir şuan bunu çözüyorum konu konu paragraf testleri,konu anlatımları ve konsept soru çözümleri ve bilgileri içeriyor daha alacaksanız bunuda tavsiye ederim.
Elimde 10. Sınıf Matematik Fen lisesi ders kitabı var burdaki soruları anlatan YouTube'da ders kanalı var mıdır?
Rehber matematik'de bu kitaptaki soru çeşitleri az sizce Benim hocam iyi midir?
Yoksa daha iyisi var mıdır?
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Paragrafın Ritmini alabilirsin ben Ortaokulu ile Lisesini bitirdim ikiside güzel Bu kitabın en iyi özelliği her çözdüğün sorunun önceden YKS de çıkmış olması bütçe yetiyorsa ikisinide al derim öbürünü çözmedim ama iyi diye biliyorum.
Günlük Her kitaptan Minimum 50 soru çözmen gerek he bide işini sağlama almak istiyorsan bölümüne uygun bi kaç denemede alırsan iyi olur sınava girdiğinde alışık olursun kafan rahat olur.