Arama sonuçları: *

1. ıcewallowyou

Lise hakkında bazı sorularım

almanca ve edebiyatın sorumlulukları var kalırsan seneye tekrar biraz daha zor bir sınava girersin onlara bak 50 alıp geçsen yeter bu dönemde
  2. ıcewallowyou

11. Sınıf Matematik Trigonometri'ye Nasıl Çalışabilirim?

Trigonometri gibi bir konuyu 1 günde asla bitiremezsin belki anlayamassın bile benim sana tavsiyem Bugun bol bol dua oku sınava abdestli gir Allaha dua et attığın sorular tutma olasılıgın arttır 10 15 alırsın en fazla sanki nolucak matematikten sınıfta kalmada yok zaten belgesiz geçersin olur biter
  3. ıcewallowyou

Bilim kurulu sınavları iptal ettimi?

ağam siz oldunuz az az konulardan biiz peki 3 üniteden nsorumluyuz cografya tarih din böyle bişey olabilirmi ya nerde adelet
  4. ıcewallowyou

Sınav olanlar tekrar olucak mı ?

ben lisede okuyorumda arkadaşım gil olmustu 1. yazılıyı sadece performans ödevi vermişler yazılı yapmıyacaklarmıs
  5. ıcewallowyou

sizce okul açılcakmı

açılır 1 ay sonra geri kapanır
  6. ıcewallowyou

Arkadaşlar Bu Kampanyayı İmzalayalım

Sınavlar olacakaa isterse mutasyonlu korana şuan tr de olsun devlet söylemez yazılıları yapar sonra söyler bunu kaçarı yok ayrıca bu kimsenin umrunda değil.
  7. ıcewallowyou

Sınavların Ertelenmesi Konusunda Tartışma

olm devlet yapacak %100 yapacak yani bunun kacarı yok
  8. ıcewallowyou

Sınavların iptali için imza toplayalım arkadaşlar

demesi kolay hocalar hala zor yaparız diyolar keşke anlayış olsa biraz onlardada
  9. ıcewallowyou

Sınavların iptali için imza toplayalım arkadaşlar

haksızlığı öğrenciler değil okul yönetimleri ve idare yapıyor mesala bizim oldugum yerde ben ilçede oturuyorum 6 tane lise var hepsi yaptı yazılıları sırf bi biz yapmadık onunda nedeni müdürün sınavları zor yapamak isteyişi ve zor yapmasaı içide konusunun az olmasıymış normalde yönetmelige göre...
Top Bottom