Arama sonuçları: *

1. 1

ABD Hayali İçin Mezuna Kalmak mı, İşe Başlamak mı?

evet iş veren ile anlaştığınız sürece üniversitenin nerede olduğu pek önemli değil
  2. 1

yok reis sana demedim ayrıca en yukarda evlenmek hakkında bir şey yazmadım ki?? ben community college ile gideceğim diyorum
  3. 1

matematik te herhangi bir türkçe bilen bir insanın sadece okuyarak yapabileceği 12 sorunun olduğunu bilmiyordum neyse zaten tr de okumaya niyetli değilim size kolay gelsin o zaman bir dahakine yaparsınız ayrıca tr de kalmayı da düşünmüyorum sen istersen yapabilirsin tavsiyen için saol bu arada...
  4. 1

evet tr de bu netlerle okunmaz tabi o yüzden mezun süresini de ekledim yukarda
  5. 1

dostum ABD deki dersler gayet kolay üstelik benim gideceğim yöntemden daha zor olan üniversite sınavı SAT de bile x bilinmeyenini soruyolar yani sizinki biraz ezber bilgi olmuş
  6. 1

Tyt Türkçe--Aşağı yukarı 28 civarı Tarih-Coğrafya (TYT-AYT)-- Full e yakın Mat (TYT-AYT)-- Rezalet ancak 4-5 tane kolaylarından yaparım
  7. 1

Saolun hocam desteğiniz için,dediğim gibi Trump asla okuyacak kendini yetiştirecek iş gücüne karşı olmayacaktır şahsen Trump'u destekliyorum
  8. 1

hocam birde şöyle bir şey var ben bir an önce ABD ye gitmek istiyorum çünkü dünya düzeninin çevrenin falan değişmesinden endişe ediyorum vb. diyelim, eğer Avrupa'da okumayı tercih etsem yine 2032 gibi ABD ye gidebiliyorum tabi bunlar kişisel tercihlerdir eğer sen Avrupa'da bir gelecek hayal...
  9. 1

dostum ilk planım oydu Bremen'de wirtschaftsinformatik okuyacaktım ama o yöntem aşırı meşakatli ve zaten tüm amacım ABD ye gitmek olduğu için ABD de okumanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum üstelik Almanya'daki dersler oldukça zormuş + olarak Almanca olacak birde dersler
  10. 1

dostum Trump sadece niteliksiz göçe karşı ben orada okuyup çalışacağım adam bana bir şey yapmaz ki üstelik community college bittikten sonra 4 yıla uzatırsan yada kendi alanında iş bulursan kalıcı oluyorsun. Üstelik Trump 2 veya 4 yıllık veya yüksek lisans bitirenler direkt greencard almalı dedi.
  11. 1

Arkadaşlar öncelikle merhaba ben bir 12.Sınıf öğrencisiyim 4 ay sonra YKS sınavım var ve önümde 2 plan var Plan 1: Mezuna kal (+1 yıl)-- 4 yıl üni oku (+4 yıl)-- 2 yıl Türkiye'de çalış para biriktir(+2 yıl)-- aynı zamanda greencard bekle yada bir işveren ile anlaşarak ABD ye git. ÖZET: Tahmini...
Top Bottom