Arama sonuçları: *

• Users: 1dodooo
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. 1dodooo

Akilli Tahtadan Di̇si̇pli̇n (güncelleme Yazının Altında)

@Megan hocam bence fazla abartılı yapılan şey. Bizim dönemimizde öğle araları NFS yükleyip NFS oynuyorduk. Satranç indirmiştik bir kere de. Teneffüslerde şarkı çalmak serbestti, hoca derse gelince kapattırıyordu. Dönem sonlarında hocalar kendileri film açıyorlardı. Ben Bolu'nun Fen lisesinden...
  2. 1dodooo

Biz tahtaya NFS yüklemiştik... 😂😂 Bence fazla abartılıyor, muhtemelen dediğin gibi okuldan kaynaklı.
  3. 1dodooo

Arkadaşlar, bizim dönemimizde biz akıllı tahtadan oyun açıyorduk hoca gelene kadar şarkı dinliyorduk bir tane hoca da bir şey demiyordu ve kötü bir lisede de okumadım. Ne ara çocuklar bu kadar kastırılmaya başlandı 😂😂
  4. 1dodooo

Hocam 9. ve 10. Sınıfta özellikle bunlar çok normal ki? Bence gereksiz duyar, eskiden de okul bahçesinde futbol oynadıklarını söylerler. O zaman eski nesil de aynıydı? Nasıl okumayan insanlar bu dönemde çıkıyorsa, eskiden de vardı. Ne alaka teknolojik olunca mı duyar kasılmalı?
  5. 1dodooo

Tutanak yersin benim 11 ve 12 de yediğim tutanağın sayısı 20 ye yakın, bir ara çifter çifter tutuyorlardı bide bana 😂😂 Sonuç, hiç biri işlenmedi. Kendini kasma, ailen gelsin 2 fırça çekerler sana ama yine de tedbirli ol bundan sonra.
  6. 1dodooo

Üniversitede kavga oluyor mu

Çoğu üni de bundan kaçınılır, uzaklaştırma ve kavganın boyutuna göre okuldan atılma korkusu ile. (Atılınca 2 sene TYT-AYT giremiyorsun diye biliyorum.)
  7. 1dodooo

mezuna kalmanın zorluğu

Daha 4.5-5 ay civarı var sanırsam moral bozmayıp çalışmalısın. Bu arada dışarı çıkmamanın bir + sı çok fazla yok. Tabii ki normal süreler olursa. Kendi canını bu kadar sıkmamalısın. Dersini çalış 2-3 saat dışarıda sosyalleşmelisin. Ben de senin gibiydim, kardeşim mezuna kaldı. Onda farkediyorum...
  8. 1dodooo

okulda küpe takmak yasak mı

Şaka yaptıysan komik, yapmadıysan daha komik sj
  9. 1dodooo

Üniversitenin ilk günü için tavsiyeler

Anladım yanlış anlaşılma olmuş demek ki
  10. 1dodooo

Ben girmedim farkındaysan, arkadaş aşıdan korktuğunu dile getirdi. Koronaya yakalanmanın ve bunu ağır geçirme olasılığının ne kadar genç olsanda olma olasılığını dile getirdim ve kendi düşüncemle bunun daha korkutucu olduğunu belirttim. İsterseniz olmazsınız, herkesin kendi hayatı. İyi forumlar...
  11. 1dodooo

Aşı zorunluluğu olmasa da korona olmaktan ve bunu ağır atlatabileceğinden korkmuyor musun?
  12. 1dodooo

İlk hafta ders işlemicen kanka rahatke pc bile götürme.
  13. 1dodooo

ATP AMP nedir hangisi daha iyidir

ATP AMP'den daha fazla enerji barındırır. Hangisi daha iyidir diye bir soru duymadım daha önce fakat. ATP'nin AMP'den daha fazla enerji barındırmasının sebebi ATP de 3 tane P olduğundan dolayı 2 tane yüksek enerjili fosfat bağı vardır. Fakat AMP'de bu direk yoktur. 1630537064 Sadece Riboz...
  14. 1dodooo

Tercih yapmalı mıyım

1 sene hayatının kalanı için çok az bir süre. Ve bu fedakarlığı iyi yerlere gelmekte kullanacaksan mezuna kalmalısın ama yatarım ben yapamam dersen boşuna 1 seneni feda etmene gerek yok.
  15. 1dodooo

Tercih yapmalı mıyım

Abi genel olarak aile kandırmadır DGS ile 4 e tamamlayacağım demek. Ha yapanlar var mı var ama kaç kişi aldıklarına da bakmakta fayda var.
  16. 1dodooo

sözel öğrencileri neden hafife alınır

Mezuna kalmak neden kötüleniyor anlamadım? İnsanın hedefi tutmamışsa mezuna kalabilir. Hayatından kaybedeceği bir sene kalan hayatını daha iyi bir noktaya getirecekse mezuna kalması en güzelidir. Keza bende mezuna kaldım ve eczacılık okuyorum. İyi bir üniversite = iyi bir bölüm demek değil ya da...
  17. 1dodooo

İktidar değişirse imam hatiplıler sıkıntı yaşarmı?

Abi doğruları söylesek algı diyorsunuz, objektif değilsiniz. Galata kulesine giriş ücretleri 100TL oldu. Sevgilini aldın hadi Galata'ya gidelim dedin orada kafede yiyip içme dışında 200 liralık oldun. İBB'de iken 30TL idi, kültür bakanlığına geçmesiyle 100 TL oldu...
  18. 1dodooo

Bu arada mucize olmayacak. Bu kadar borç varken ve yurt dışı ilişkileri kötüyken şuanki iktidarın kendi gitmek istemesi bile muhtemel. Dış ilişkileri kötü olduğundan İMF borçta vermeyecek çünkü. Görünenin dışında ne kadar kötü olduğumuz ile alakalı bu.
  19. 1dodooo

Mansur Yavaş İBB Başkanı mı? 1625567182 Average koyun. Ha ayriyeten gazete kullanıcısı? Okuyucusu olmasın o.
  20. 1dodooo

Ne? Sırf bu konu için hesap açtığınızdan ötürü(büyük ihtimalle) troll olduğunuzu düşünmeye başladım. Belediye fazlalık araçlarını satan ve ekonomi sınıfında uçan Mansur Yavaş'a ne demeli? Gerçi şuanki iktidar da fakirim, zengin gidersem sorun arayın diye gelmişti. Yapacak bir şey yok.
Top Bottom