Arama sonuçları: *

• Users: A1meda
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. A

Bahane Ariyorum Yoksa 0 Giricek Hoca

yetistirebilirsen yapip oyle git
  2. A

Kyk'da kalıyorum. Soru Cevap

Barınma vs. ihtiyaç giderme dışında herhangi bir konuda fikrini değiştirmeye çalışan biri var mı? Kurumla alakası olması gerekmiyor herhangi bir çalışan vs.
  3. A

Üniversite okumalı mıyım?

Senin hayattan beklentilerine bağlı üniversite biraz hayata bakışını da değiştirir faydalı olur. Bilgiye ulaşmayı neye inanıp inanmayacağını anlarsın. Doğrudan iş bulmakta sana etkili olamasa bile gelecekte yapacağın işte senin daha doğru bir çizgide olmana yardımcı olabileceğini düşünüyorum...
  4. A

2004'lüler En Başarısız Öğrenci Toplumu mu?

Baskı kurmak için bu tarz şeyler söylerler hiç değişmemiş çok fazla takmayın öğrenciler başarılıysa öğretmenlerin eseri oluyor başarısızsa öğretmenlerin eseri olmuyor mu diye sorulmalı. :=)
  5. A

Sorumluluk sınavina 5 günüm kaldı :(

Sınavları geçmen gerekiyor.
  6. A

ailem bana sen okumazsın diyor ne yapmalıyım?

Bu arada ben kötüyüm işte kafalarına da girme kendini motive et olduğu kadar kendini geliştir. Sadece meslek için değil sosyal hayatında da lazım olacak.
  7. A

ailem bana sen okumazsın diyor ne yapmalıyım?

Lise 1 de cok düşük notlar almaya başlamıştım. Aynı şeyleri söylediler. Fakat dedikleri boştu. Lise 1 bana zor gelmişti. Daha sonra dersler düzeldi. Okul sadece eğitim olarak düşünme ortak yaşlarda vakit geçirebileceğin insanlar olacak. Okulu bırakırsan belki iş ortamına gireceksin uzun süre...
Top Bottom