Arama sonuçları: *

• Users: AGUMBA
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. AGUMBA

Almandaya bilgisayar mühendisliği

Adam da zaten vize gereksinimin yok yazmış. Hem soru soruyorsun hem yanıtı adam gibi okumayıp cins cins crvap veriyorsun millete. Senin tek artın avrupa vatandaşlığı gibi duruyor Allah yardımcın olsun
  2. AGUMBA

Say 150 k mümkün mü?

Her boyun kırılmasında ölünmediği gibi her omurga kırılmasına da felç kalınmıyor ama yinede şansı fazla zorlamamak lazım
  3. AGUMBA

Ingilizcemi nasıl geliştiririm

Ben genelde American sitcom izledim o yüzden film önerisi kısmını pas geçiyorum. Başkaları daha iyi öneri yapabilir ama günlük hayattan filmler olursa komedi gibi falan iyi olur çünkü mesela doktorlukla alakalı bir film istediğin zaman çok fazla doktorlukla ve tıp ile alakalı terimler duyacaksın...
  4. AGUMBA

İngilizce dizi izlemenin mantığı şu " sürekli İngilizce şeyler duymak " hem kulak aşinalığın oluyor hem de telaffuzun gelişiyor
  5. AGUMBA

Bütün hayatını İngilizce ile değiştireceksin. Telefonunun dilini, izlediğin filmleri, izlediğin dizileri, muhabbet ettiğin insanları. Mümkün oldukça İngilizce yaşayacaksın işte ozaman gelişiyor. Film dizi İngilizce izle diyenler hep pek sallamamışsın ama bu inanılmaz etkili bir yöntem benden...
  6. AGUMBA

Say 150 k mümkün mü?

Bear Grylls omurgası kırıldıktan sonra çok kısa bir süre içinde Everest dağına tırmanan en genç dağcı olmuştu... Yani dibe vurmuş olmak zirveye çıkmaya engel değildir istersen yapabilirsin
  7. AGUMBA

Ramazanda nasıl ders çalışıyorsunuz

Sağ ol teşekkür ederim sen de hedeflerine ulaşırsın inşallah
  8. AGUMBA

Kardeşim ne yazık ki dün ya 1 iyi kalpli insanlar için 2 zayıflar için Çok zor bir yer. İyi kalpli insan enayi yerine koymaya çalışıyorlar zayıf sandığı üstüne basıyorlar ama iyi kalpli ve güçlü bir insan olursan insanlar genelde karşında duramazlar sen iyi bir kardeşe benziyorsun biraz daha...
  9. AGUMBA

Kardeşim bu uzun ve Zorlu Bir yol biliyorsun 😂 şaka bir yana bir ay oruç tutman senden pek fazla bir şey götürmez aksine zorlandığın halde devam etmeye çalışman sana bir şeyler katar yoksa hayatında her zorlandığın anda onun üstüne gitmek kendini geliştirmek yerine kolay bir çıkış yolu ararsan...
  10. AGUMBA

Derse girmeyen ogretmenin yoklamayi doldurması.

Şu dediklerinden zerre kadar anlayan insanlar olsaydı eğitimciler zaten şu an bu durumda olmazdık bu insanların %90'ı böyle bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığıyla eğitimcilik yapıyorlar tabii buna eğitimcilik mi yoksa hainlik mi denir O da ayrı bir tartışma konusu...
  11. AGUMBA

Matematik yazılısından 39 aldım takdir alabiliyor muyum?

Hemen git babanla iddiaya gir
  12. AGUMBA

Tez yazdırmak istiyorum

He yani yayınlanmayacak olsa bile kendiniz yapması gerekirken başkasına yaptırmanız normal bir durum. Ödevi sizin yapıp yapmama kriteriniz yayınlanıp yayınlanmayacak olması mı yoksa ödevin size verilip verilmemiş olması mı? Ödev yayınlanacak olsa emek vermeyi seçecektiniz ama zaten...
  13. AGUMBA

Tez yazdırmak istiyorum

Hayatında hiç "etik" ve "emek" kelimelerini duydun mu?
  14. AGUMBA

Matematik anlamamak.

Kardeşim insana nerede ne zaman nasıl bir kapı açılacağı hiçbir zaman belli olmaz bak Ben 28 yaşındayım çok işe girdim çıktım ama mesela şu an kendim ağaç yetiştiriyorum ve bunu İnşallah bir sene içinde kendi işim olarak devam ettirmeyi planlıyorum Yani demem o ki sen ne hayal kurarsan kur...
  15. AGUMBA

Resim öğretmenliği okumak mantıklı mı?

Ben onun yerine okumamayı seçtim çok büyük hata ettim. Hem önemli olan şey kendini nasıl ve ne kadar geliştirdin mesela bizim burada bir tane abla var Türkçe öğretmeni bir tane ilkokulda ama kadın her yaz programlara katılıp Avrupa'da seminerlere gidiyor gezmediği ülke kalmadı yani bir ilçenin...
  16. AGUMBA

Boş konuşmasınlar kendi işlerine baksınlar sen de onlara öyle söyle. Onlar ununu eklemiş eleğini asmış rahat rahat konuşurlar. Hiçbir şey yoamazsan açarsın bir tane resim kursu sen de öğrenci yetiştirirsin. Bizim milletimize çok şey sormayacaksın kardeşim şu mübarek zamanında kimse olumlu bir...
  17. AGUMBA

Ben de zamanında aynı ayrıma düştüm resim öğretmenliği okumadığım için pişmanım. Atanamam falan diye düşündüm ama hata etmişim
  18. AGUMBA

Nakil Aldırmalı mıyım?

Hangi okulun seni daha iyi bir insan yapacağına, sana bir şeyler katacağına inanıyorsan onu seç kardeşim
  19. AGUMBA

Nakil Aldırmalı mıyım?

Ben ortalama 400 puan ile Anadolu meslek okudum. Eğer bir mesleği öğrenmeye hevesin varsa git direkman o ustanın yanında çırak olarak başla meslek lisesi okumak falan tamamen boş iş. Artık meslek liselerinde sistemi de değiştirdiler benim kuzenimin çocuğu birkaç gün okula gidiyor geri kalan...
  20. AGUMBA

Doping hafıza saçmalığı

Bu ülkede bir şey ilk başta mantıklı ve yararlıysa popüler olduktan sonra sadece para kazanmaya odaklanır genelde. Şaşırmıyoruz artık... Fiyatı artar da artar
Geri