Arama sonuçları: *

• Users: AGUMBA
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. AGUMBA

Tez yazdırmak istiyorum

He yani yayınlanmayacak olsa bile kendiniz yapması gerekirken başkasına yaptırmanız normal bir durum. Ödevi sizin yapıp yapmama kriteriniz yayınlanıp yayınlanmayacak olması mı yoksa ödevin size verilip verilmemiş olması mı? Ödev yayınlanacak olsa emek vermeyi seçecektiniz ama zaten...
  2. AGUMBA

Tez yazdırmak istiyorum

Hayatında hiç "etik" ve "emek" kelimelerini duydun mu?
  3. AGUMBA

Matematik anlamamak.

Kardeşim insana nerede ne zaman nasıl bir kapı açılacağı hiçbir zaman belli olmaz bak Ben 28 yaşındayım çok işe girdim çıktım ama mesela şu an kendim ağaç yetiştiriyorum ve bunu İnşallah bir sene içinde kendi işim olarak devam ettirmeyi planlıyorum Yani demem o ki sen ne hayal kurarsan kur...
  4. AGUMBA

Resim öğretmenliği okumak mantıklı mı?

Ben onun yerine okumamayı seçtim çok büyük hata ettim. Hem önemli olan şey kendini nasıl ve ne kadar geliştirdin mesela bizim burada bir tane abla var Türkçe öğretmeni bir tane ilkokulda ama kadın her yaz programlara katılıp Avrupa'da seminerlere gidiyor gezmediği ülke kalmadı yani bir ilçenin...
  5. AGUMBA

Boş konuşmasınlar kendi işlerine baksınlar sen de onlara öyle söyle. Onlar ununu eklemiş eleğini asmış rahat rahat konuşurlar. Hiçbir şey yoamazsan açarsın bir tane resim kursu sen de öğrenci yetiştirirsin. Bizim milletimize çok şey sormayacaksın kardeşim şu mübarek zamanında kimse olumlu bir...
  6. AGUMBA

Ben de zamanında aynı ayrıma düştüm resim öğretmenliği okumadığım için pişmanım. Atanamam falan diye düşündüm ama hata etmişim
  7. AGUMBA

Nakil Aldırmalı mıyım?

Hangi okulun seni daha iyi bir insan yapacağına, sana bir şeyler katacağına inanıyorsan onu seç kardeşim
  8. AGUMBA

Nakil Aldırmalı mıyım?

Ben ortalama 400 puan ile Anadolu meslek okudum. Eğer bir mesleği öğrenmeye hevesin varsa git direkman o ustanın yanında çırak olarak başla meslek lisesi okumak falan tamamen boş iş. Artık meslek liselerinde sistemi de değiştirdiler benim kuzenimin çocuğu birkaç gün okula gidiyor geri kalan...
  9. AGUMBA

Doping hafıza saçmalığı

Bu ülkede bir şey ilk başta mantıklı ve yararlıysa popüler olduktan sonra sadece para kazanmaya odaklanır genelde. Şaşırmıyoruz artık... Fiyatı artar da artar
  10. AGUMBA

Ders çalışamama sorunu.

Kuryelik başlı başına hem yorucu hem trafik yönünden tehlikeli. Garsonluk da hem yorucu hem parası az o da olur 😂 ama benim tavsiyem böyle leş bir fabrika en iyi etkiyi verir 1723056348 Okulu geçtk artık ben akıcı İngilizce biliyorum, iyi çalışırım, hak yemem, adaletli bir insanım ama sırf...
  11. AGUMBA

Staj defterini yanlış doldurdum yardım edin

Direkt hocama sor bunu kardeşim biz ne desek yalan olur. Benim hocam defteri teslim gününde odasında yoktu ben de aradım " kapının altından at içeri " demişti ehajsjajfjksd
  12. AGUMBA

Ders çalışamama sorunu.

Ben de Ankara Gazi üniversitesi resim öğretmenliği bölümü sınavına kayıt yaptırdım gidip iki çiziktirsem %99 girecektim çünkü çok boş kontenjan vardı ama ileride atanamam diye girmedim keşke girseydim en azından diplomam olurdu mavi yaka sürünmezdik işte bu yüzden gençler tavsiye et istediğinde...
  13. AGUMBA

Ders çalışamama sorunu.

İnan bana caydırıcı bir seçenek. Şimdi ben bir yandan fabrikada çalışıyorum bir yandan kendi işimi yapıyorum öteki yandan da iş sağlığı ve güvenliği yazdım açık öğretimden onu bitirip mavi yakadan beyaz yakaya geçeceğim inşallah. Bu hayatta bir şeyi başarmak için onu sevmeye gerek yok. depresif...
  14. AGUMBA

Ders çalışamama sorunu.

Öyle bir şeye gerek yok zaten anlayabileceğin stili bulman lazım Bak ben en son 2016'da üniversite sınavına girdim şimdi bu sene tekrar girdim sıfır bilgi sıfır çalışma ile sözelde 300 bine girdim
  15. AGUMBA

Ders çalışamama sorunu.

Şimdi gidip babana diyorsun ki baba ben bir ay iki ay bir yerde çalışmak istiyorum ama çalışacağın yer kesinlikle eğitim seviyesi düşük insanlardan ve ağır işten oluşsun o zaman öyle bir çalışma şevki gelir ki aklın hayalin durur. Gidip bir fabrikada bir şantiyede çalıştığın zaman ya da sanayide...
  16. AGUMBA

Ders çalışamama sorunu.

Daha önce hiç ağır bir işte çalıştın mı
  17. AGUMBA

2 yıllık bölüm tavsiyesi

İş sağlığı ve güvenliği yazabilirsin ben soruşturdum 2 senelik ile 4 senelik arasında yetki açısından hiçbir fark yok
  18. AGUMBA

Düşük puanlı 4 yıllık sözel bölümler hangileri?

Bu konuyu açtığına göre aklı pek okumakta değil gibi zaten kardeşim eğer öyleyse tabikide büyük bir hata yapıyor ama inşallah farkına varması uzun sürmez
  19. AGUMBA

Bahane Ariyorum Yoksa 0 Giricek Hoca

Adam da haklısın der ya zaten tkskdkfmskg
  20. AGUMBA

inşaat mühendisliği düşünüyorum rahat mı iş bulur muyum

Türkiye şartlarında artık hiçbir meslek grubunda iş garantisi yok nerdeyse. Hep bi tanıdık falan gerekiyor yada şanslı olman gerekiyor. Bana sorarsan çok güzel bölüm çünkü dünyanın çeşitli yerlerinde de iş bulabilirsin kendini sadece Türkiye ile sınırlama bende kardeşim. Dil öğren ve iş bulma...
Top Bottom