Arama sonuçları: *

• Users: AK47
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. AK47

Türkçe nasıl çalışılır allah için yardım edin

Şimdi bu kişiden kişiye göre değişir. Kimisinin ezberi iyidir kimisinin görsel zekası. Ben öğrenciyken soru çözerek çalışıyordum. Çözemediğim sorunun konusuna bakıp -örneğin zamirler- konuyu anlatan video izleyip soru çözmeye devam ediyordum. Çok çalışmayı hiç tavsiye etmiyorum. Çok çalışmak...
  2. AK47

Türkçe nasıl çalışılır allah için yardım edin

Bu saatte istediğin kadar çalış sabah hatırlamazsın.
  3. AK47

YKS süreciniz nasıl geçiyor? Sıkıntılarla nasıl baş ediyorsunuz

Üniversiteyi bitirmiş biri olarak size tavsiye vermek istedim kardeşlerim. Öncelikle kendinizi şu şekilde motive etmelisiniz; Çevrenizde siz sınava çalışırken gezip tozan, eğlenen çok kişi olacak lakin eğer gerçekten bir başarı istiyorsanız onlara aldırış etmeden davranmalısınız. Önünüzdeki...
  4. AK47

İnsanı suça iten toplumdur (Münazara)

Karşı taraf neyi savunuyor?
  5. AK47

Fransızca mı Almanca mı okumalıyım?

Türkiyede fransadan çok almanların yatırımı fazla diye biliyorum. En basitinden araç fabrikaları vs. O yüzden almanca tercih et derim. Öğrenmesi de zor değil. Lisede gördüğüm bir dil az çok hala hatırlıyorum. Tek zorlanacağın şey nesnelerin önüme gelen das ve der ekleri. Bunların hiçbir kuralı...
  6. AK47

80 obp kaç bin geriye atar?

Sınavdan alacağın puana göre değişir o. İleriye de atabilir.
  7. AK47

Kimya Dersinde Nasıl Elementleri Birleştirip Bileşik Yapabilirim?

Verilen ödev hangi konu başlığıyla alakalı onu söylersen ona göre konu anlatımı atayım.
  8. AK47

Aile Baskısı, Kötü Psikoloji, lise

Dostum öncelikle ailenizi memnun etmek için mi yoksa kendiniz için mi okuyorsunuz buna bir karar verin. Sizin notlarınız, sınav sonuçlarınız ailenize bir şey katmayacak tamamen size yönelik durumlar bunlar. Üniversite ikinci sınıf olarak söylüyorum bunları size. Zamanında bende girdim o...
  9. AK47

öğretmenlik mesleği hakkında

Önemli olan kendini bilmek bu meslekte. Yani herkes okuyup öğretmen olabilir ama herkes öğretemez. Hani hoca farklı olunca daha iyi anlama meselesi varya ondan bahsediyorum işte. Sen kendine ne kadar güveniyorsun? Kendi bildiklerini karşındaki öğrenciye öğretebilecek misin? Bunları düşünmen lazım.
Top Bottom