Arama sonuçları: *

1. Alihanyilmaz

Çoğu ders bence boş ve gereksiz.

Bir sınıfta herkes farklı bir meslek öğrenmek ister. Herkese ayrı ders vermek gerekecek bu durumda. 30 öğrenci, 30 farklı konu. Nerede o süper öğretmen?
  2. Alihanyilmaz

Sanayiye gittim, usta yok. Haftaya gel dediler. Okumayacaksanız gidin sanayiye çırak olun. Haftaya işim görülsün.
  3. Alihanyilmaz

Lise 2 seneye mi düşecek?

Düşmez.
  4. Alihanyilmaz

Sanki yıllarca çalışmış gibi sallıyorsun. Oysa bir matematiğe bile kafan çalışmıyor. İllâ cahil kalacağım diyorsan, seni zorlayamayız. İknâ etmek için herkes elinden geleni yaptı. İsyersen hiç okula gitme. Çok da şeyimde.
  5. Alihanyilmaz

Yabancı dil öğrenecekler, İngilizce matematik terimlerini, Almanca matematik terimlerini, İngilizce edebiyatını, Almanca edebiyatını bilmeli. Almanya'ya tercüman veya tüccar olarak gittiniz, adam size Heinrich Heine'den bir şeyler anlatıyor. Mizah olabilir, benzetme olabilir. Ne anlayacaksınız...
  6. Alihanyilmaz

Okul sizi günlük hayat için değil, meslek hayat için hazırlıyor. Günlük hayata sizi hazırlayacak olanlar, aileniz. Marangoz oldunuz ve size ölçüler ve şekiller verdiler. Önce Youtube'da bir video mu izleyeceksiniz? Okulda öğrendikleriniz ömür boyu aklınızda kalır. Öğrenemediklerinizi de...
  7. Alihanyilmaz

!!YARDIM!!!Hocaların her şeyden puan kırması

Sanırım aramızda bir öğretmen var :unsure: 1762667287 Yazdıklarınıza dikkat edin.
  8. Alihanyilmaz

!!YARDIM!!!Hocaların her şeyden puan kırması

Hocalara şirinlik yap. Hediyeler al. Yağ çek.
  9. Alihanyilmaz

Analiz ve mantık yürütebilme yeteneği istenen meslekler için matematik önemli. İleride hangi mesleği okuyacağınız, ya da eğitileceğiniz de sizin isteğinize bağlı bir durum değil. Yaşadığınız şehirde en çok neye ihtiyaç duyulursa o mesleği öğrenebilirsiniz. Hatta başka bir meslek öğrenmiş olsanız...
  10. Alihanyilmaz

Dogru ingilizce kursunu nasıl bulabilirim?

Tömer iyidir. Her büyük şehirde bulunur.
  11. Alihanyilmaz

Tıp kazanmak Yks 2026

Kafan çalışıyorsa kazanırsın. Kafan almıyorsa taktikle olacak bir şey değil. Çalışmaya devam et.
  12. Alihanyilmaz

7 ayda tıp mümkün mü?

Bir kere kendinizi saldınız mı, bir daha toparlayamazsınız. Çalışırım, başarırım, arayı kapatırm, hikâye. Olmuyor.
  13. Alihanyilmaz

Okulda nöbetçilik zorunlu mu ve yapmama sonucu nedir

Herkes boyun eğerse tabi ki zorunlu olur. Yasal olarak yaptıramazlar. Güvenlik personeli alsınlar.
  14. Alihanyilmaz

Okulda nöbetçilik zorunlu mu ve yapmama sonucu nedir

Yasal olarak yaptıramazlar. Yapma.
  15. Alihanyilmaz

Duolingo Aile Planı İçin Üye Arıyorum

Aile planı akrabalık gerektiriyor mu? Araştırıyorlar mı?
  16. Alihanyilmaz

YKS senesi gelen oyun perilerine çözüm var mı ?

Alışkanlıklar kolay bırakılamaz. Haftada bir gün ile kalıyorsa baya iradeliymişsin. Oyun yerine başka ilgi alanları bulmaya çalış. Sen başarırsın.
  17. Alihanyilmaz

Zorunlu eğitim süresi kısalıyor mu?

Hayal kurmayın. 5+5+5 yapacaklar. Mezun olanlar etkilenmeyecek.
  18. Alihanyilmaz

İngilizce Nasıl Öğrenirim

Türkçe bilmeyen İngiliz bir arkadaş bulmalısın.
  19. Alihanyilmaz

Sıfırdan İngilizce Öğrenmek kitap tavsiye

Dil konuşarak öğrenilir. Yazılışı yazışarak öğrenilir. Telaffuzu dinleyerek öğrenilir. Grameri okuyarak öğrenilir. Tek yöntem ile yabancı dil öğrenilmez. Sandalye dört ayak üzerinde durur, tek ayaklı sandalye bir işe yaramaz.
  20. Alihanyilmaz

Üniversite Stajı Kabul Edilmezse Ne Oluyor?

Değerlendirsinler bakalım.
Geri