Arama sonuçları: *

• Users: Arda0
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Arda0

Pilotaj bölümü puanları neden düştü?

çünkü pilotaj okuycak para çok az kişide var şuan
  2. Arda0

OKULU BIRAKIP MESLEGE ATİLMAK MANTIKLI MI

Knk şakamısın o netlerle okumassan yazık olur cidden 6 ay kaldı az daha dayan o netle güzel üniversitelere gidersin
  3. Arda0

OKULU BIRAKIP MESLEGE ATİLMAK MANTIKLI MI

Bende sen ile ayni kafadaydım 10.sinifta illalah ettim meslege geçicektim gecmedim annemler yüzünden eğer ders çalişma hevesin hiç yoksa derslerde iyi degilse mutlu olacağin veya hobi veya sevdiğin bi meslek varsa onu yap daha iyi ama hep çalişacaksin bunu unutma güzel bi üni okuyup hafta içi 5e...
  4. Arda0

Açık Eğitimden mezun olmak ile Örgün Eğitimden mezun olmanın farkı varmıdır?

Baya dedim lise 12yi mesela ben yd na gitsem beni alirlarmi dedim yd da acik lise diye bişey olmadiği için seni almazlar dediler
  5. Arda0

Meb de kayit olurken sordum meb de çalişan adam yanliş bilgi vercen hali yokya
  6. Arda0

Knk yks ye girdi diyelim ordan yd ünisine gidemiyo
  7. Arda0

Knk temelli yerleşmeden bahsediyorum 1701630898 Okumak için
  8. Arda0

YUrtdişi farki var sadece yurtdisina gidemiyosun
  9. Arda0

ea 2k dan mezuna kalınır mı

ea sports ıle mezuna kalmanın ne alakası var dedım ılk okudugumda
Top Bottom