Arama sonuçları: *

• Users: Arif0
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Arif0

🟢 DUYURU! Açık Lise ve Ortaokul Kayıtları Başladı! 📚

Açık orta okul mu ? 80 lerdeki ilk okul mezunları 2024 de geri dönücek sanırım : D
  2. Arif0

boş derste telimi alan öğretmen

Alırsın her türlü. Ailenle gidersen hazır gitmişsin yoklarını da sildir. Üni de o tür şeyler yok değerini bil : D
  3. Arif0

YKS SINAVI ZORMU? tyt ayt

Çalışrısan hepsi kolay
  4. Arif0

bilgisayar programcılığı okunur mu?

2 yıllık sa okuma. 4 yıllık ise oku.
  5. Arif0

Hangi üniversiteyi önerirsiniz

Bence başka illere git. Öğrenci evinde yada kyk da kal ortam bayaa bi sarıyo. Yani benim zamanımda dolar 3,40 dı ama genede ortam için gidilir. ktü nünde ismi var başkada bi haltı yok, yani bu sözler benim değil orda öğretmenlik yapan kuzenime ait : D
  6. Arif0

YKS-2023 Soruları Satılıyor!.. (Dark Web)

3 deyince inanıyoruz
  7. Arif0

OBP'mi Nasıl Hesaplayacağım

Tüm dönemlerin ortalamasını alacaksın. Hepsinin ortalamasınında ortalamasını alınca OBP olur. Yada e okul dan bak.
  8. Arif0

Ders çalışırken zorlanma

Geçmiş olsn. Zamanın varsa mezuna kal derim. Yoksa allah yardımcın olsun. Bu durumlarda zor olsada moralini yüksek tutman gerek, prof. değilim başka tavsiye veremem ama psikolok ile görüşe bilirsin rahatlamak için.
  9. Arif0

Ders çalışma süresi düşüşü

Yalan yok ders çalışmak gençliğin en sıkıcı şeyi. Ama azimle çalışman lazım. Bide gaza gelcem diye, konuları bitiricem veya aileme kendimi kanıtlayacam diye aşırı fazla çalışmak (keza bence 5,30 6 saat üstü fazla) sizi hem yorar hem yıpratır hemde dersten soğutur. Sonra bir aksilik çıkar ara...
Geri