Arama sonuçları: *

1. A

lisede 2 yılım boşa geçti

psikiyatrist misin?
  2. A

ingilizce öğrenmek istiyorum nereden başlamalıyım

https://www.youtube.com/@bahromhudayar ben çok verim almıştım bunu önerebilirim
  3. A

KYK yurt başvurusu?

Şansımıza ne çıkarsa o zaman. Devletin haberi vardır aldığım burstan (herhalde) yazmamazlık edersem sıkıntı olur mu?(Burs özel)
  4. A

KYK yurt başvurusu?

Ücreti yüksekten kastım odadaki kişi sayısı 2 ya da 3 kişilik.
  5. A

KYK yurt başvurusu?

Genellikle ücreti yüksek kyk yurtları iyi oluyor aylık gelire bakarak güzel yurt çıkma şansım artar diye düşünmüştüm teşekkür ediyorum.
  6. A

KYK yurt başvurusu?

Şöyle bir seçenek var 'Aylık diğer geliriniz (Aylık TL):' bu kısma bursumu yazmalı mıyım?
  7. A

KYK Yurduna gitmeden alınması/yapılması gerekenler ?

Devlet yurtlarında kalmış ya da kalacak olanlardan bilgi alabilir miyim? Bilgilendirirseniz mutlu olurum.
  8. A

10. Sınıf öğrencisiyim saçlarım uzun diye hocalar kesebilirmi

Dediğiniz olay genellikle Doğu bölgesinde ki okullar için geçerliydi.Şimdi bimiyorum.Ama Batı da bir sıkıntı yok.
  9. A

Düşünüyorum o halde varım sözüyle ilgili nasıl bir kompozisyon yazabilirim sizce ?

Düşünüyorum o halde varım özdeyişinin hayatında nerede kullandığınla-daha doğrusu hayatına etkisi- ilgili bir örnek mi istiyor hocanız?
  10. A

Düşünüyorum o halde varım sözüyle ilgili nasıl bir kompozisyon yazabilirim sizce ?

Giriş kısmı olarak biraz hayatından bahset Gelişme bölümü olarak etkilendiği kişileri bu düşünceye sahip olmasında etkilendiği fikirleri yazabilirsin Sonuç bölümünde ise bu fikir ediniminden sonra hayatına katkısı(entelektüel vb olarak)
Top Bottom