Arama sonuçları: *

1. Ata Şen

Anadolu lisesine gidilir mi?

Hocam fen lisesinin diğer okullardan çok bir farkı yok az müfredat farkı var ve sayısal hocaları daha ciddi
  2. Ata Şen

Hocam okulda değilseniz niye diyorsunuz ki ben fen lisesinde okuyorum haftada 7 gün değil
  3. Ata Şen

fen lisesinde misiniz hocam :D
  4. Ata Şen

dostum ben sınava girmeden hayal kurdum hiçbiri olmadı sonucum iyiydi yine fakat istediğimin yanında sıfır
  5. Ata Şen

Dostum önce bir puanı tuttur sonrs tercihi halledersin
  6. Ata Şen

Hoca kopya çektiğimi sandı ve Beni not aldı ne yapmalıyım

Sınıf öğretmeninle konuşman gerekirse velinle konuşturman en mantıklısı ben olsam velim ile konuştururdum 1668856149 Şimdi gördüm arkadaş yeni yazmış
  7. Ata Şen

Sizce 8. Sınıf Deneme Sınavı sonucum iyi mi??

Kötü. Bir senen kaldı cidden çalışmalısın matematiğibi düzelmen için
  8. Ata Şen

10.sınıfa 6 gün önceden başlamak

Doping hafıza kullandıktan sonra yorumlarını paylaşırmısın. Hiç yapmamana göre fark olur
  9. Ata Şen

lgs 2022 nasıl geçti

bal gelmez geçen sene 437 ile ilhan varank fen tuttu bal hayatta gelmez bu sene
  10. Ata Şen

1 ayda tyt de nereye yönebilirim

Seneye hazırlanmanı öneririm illa girceksen türkçe
  11. Ata Şen

Alıştırmalarla matematik 2 nasıldır?

Dostum 49 günde çok bir başarı bekleme ama çok çalışırsan kurtaracak bir puan yaparsın
  12. Ata Şen

MSÜ Astsubay-Subaylık Okunur Mu ?

Babam elektrik mühendisliği okudu şuan askeri okula gitmediği için pişman olduğunu söylüyor çünkü teknik asker olarak albay olarak mezun olduğunu düşünsen bile emekli olduğunda gelen maaş çok iyi diyor tabi ben pek tercih edeceğimi sanmıyorum ama size kalmış. 1650908222 ama arkadaşın dediği...
  13. Ata Şen

Kalan 2 Ayda Eşi̇t Ağirlikta 240 Bi̇n Yapmak Zor Mu?

Dostum 240 için 1 ay çalışsan yeter ama kaliteli çalışmaya başlamalısın.
  14. Ata Şen

AYT Biyoloji için onerileriniz?

Konu dışı ama r5 5600g sistemi ne kadara topladınız acaba özelden de yazabilirsiniz.
  15. Ata Şen

AYT Biyoloji için onerileriniz?

Açıkçası temelin iyi değilse sadece ezber mantığını ve konulardaki kuralları çözünce daha kolay ama gene ezber var abim mezuna kalmıştı şuan çalışmaya devam ediyor çok tekrar ve ezber yapması gerektiğini söylüyor. Tabi kişiden kişiye göre değişebilir kimisi farklı şekilde de anlayabilir.
  16. Ata Şen

okullar bayramda 9 gün tatil olurmu ?

Birleştirilecek diye düşünüyorum geçmişte de öyle olmuştu
  17. Ata Şen

YKS Sözel'de ilk 10.000 sıralama yapmak

Şahsi görüşüm zor zeğil çünkü: 1. Olarak tarih ve tarih ve coğrafyanın iyi olmaso büyük bir artı 2. Olarak daha 2 ayın var bu 2 ayda Edebiyatını halledersen girebilirsin diye düşünüyorum
  18. Ata Şen

Nakil denerken hata alıyorum.

Bilemiyorum
  19. Ata Şen

Hala devam ediyor ama puanından düşük bir yere geçebilirsin
  20. Ata Şen

Dostum nakil dönemi bitti yani sınav dönemi zamanınkinden diyorum bu dönemde nakil alabilmek için puanın o gideceğin liseden yüksek olmak zorunda. 1/2 puan düşüğe girilme olayı erken nakil zamanlarında
Top Bottom