Arama sonuçları: *

1. Ayetullah331

TYT PROBLEMLER KİTAP SEÇİMİ YARDIM

Barış problemlerin ve 3D Tyt de ki problemlerin Türkçesi bozuk kafayı yedirtecek düzeyde soruyu sadece yazan çözebilecek gibi. Ben geçen yıl bıyıklı matematik problemler ve bilgi sarmal problemleri bitirdim sınavda 8-9 tane yaptım bilgi sarmal pek zorlayıcı değil kolay-orta seviye (simülasyon...
  2. Ayetullah331

7 ayda tıp mümkün mü?

Ya 240k dan 30k ya çekmeyeceksen neden mezuna kaldın? Keşke benimde öyle bir şansım olsaydı ben bu yıl ea dan sayısala geçtim günde 8 saatten az çalışmıyorum bende 1 ay önce başladım çalışmaya. günde 12 saat çalışacaksan tabii ki olur. Tüm sosyal medyayı silmen be telefonu bırakman lazım ben...
  3. Ayetullah331

Lise sınavları zorumu

Lise öyle değil ya tabii okuldan okula değişiyor ama o gün işlenen dersi tekrar edip sonraki günün konularına çalışsa 15-20dk obp minimum 95 olur ama tabii ki 9-10-11 de insanların %90 I dersleri ya çok az umursuyor yada hiç umursamıyor önemli olan umursamayan arkadaşların arasından çıkıp...
  4. Ayetullah331

Uzak Yol Gemi Kaptanlığı

Onun için deniz ulaştırma ve iletme mühendisliği okumak gerekiyor daha sonra gemi adamı sertifikası gibi bir şey almak lazım sonrada başka şeyler falan diye biliyorum. Yani üniversite okuyunca gemi kullanılamıyor veya direk kaptan olunamıyor diye biliyorum.
  5. Ayetullah331

Üniversiteyi bırakmak?

kaçıncı mezun?
  6. Ayetullah331

Dershaneyi bırakarak iyi mi yaptım ?

Ailem zorla yazdırdı ilk senemde de dediler git derhanesiz olmaz yalnız çalışamazsın diye bende yok dedim beklediğim bir sırlama gelmedi yani dershaneye gitmeme gibi bir şansım yok bu yıl sanırım. Biz peşin 25k verdik ve her ay için senet imzalattılar senet imzalayıncada iptal edebiliyor muyum...
  7. Ayetullah331

Dershaneyi bırakarak iyi mi yaptım ?

Ben ailem zoruyla dershaneye kayıt oldum yarın başlıyor benim 2. Mezunum bu. Kendimi keseceğim cidden o kadar kötü mü? Biz kayıt olmaya gittiğimizde oranın atmosferi olsun kadının bana umut vermesi olsun falan beni havaya soktu. İnşallah pişman olmam yoksa ya ailem beni yada ben kendimi...
  8. Ayetullah331

Erasmus hakkında tecrübesi olanlar

Hangi bölümü okuyorsun acaba? Bu erasmus olan üniversitelere nereden bakılıyor? Her üniversitenin var mı? Benim İngilizcem çok iyi değil izlediğim bir filmin %50 sini anca anlayabiliyorum İngilizceni nasıl B2 ye çıkardın? Şimdiden teşekkürler.
  9. Ayetullah331

Ayt matematik 5-10 Net için Kolay konu önerileri

2. Der denklemler 2.der denklem grafikeri(parabol) Diziler Logaritma Limit
  10. Ayetullah331

Ayt matematiğin temellerinden biri parabol. Grafikleri öğrenmeden ayt yapılmaz diyorlar fonksiyon ve parabolu adam gibi çalışırsan çoğu konuyu zorlanmadan öğrenirsin limiti yaparsın çokta zor bir konu değil. 2. Der denklemler bildiğin carpanlara ayırma bir kaç özelliği var o kadar. Log ve dizi...
  11. Ayetullah331

En kolay net getirecekler ayt ilk 10 soru ordan 5 net çıkarsan 2. Derece denklemler kolay konu parabol bazılarına çok zor bazılarına kolay geliyor ben çok zorlanmıştım. Diziler ve logaritma dan çıkarırsın 2 net son olarak limit
  12. Ayetullah331

İyi de adam tyt mat için istememiş ayt mat için ise geo yu yapabilmesi için trigo öğrenmesi lazım zaten o tek başına 15 20 gün ediyor
  13. Ayetullah331

Matematik yapamayan birisi ne yapmalı

dediğim ortaokulu değil bende 11-12. sınıflarda böyle çalışıyordum onun öncesi benimde aldığım max matematik notu 10 dur il geneli olsa ne yazar sanki ne kadar zor soracaklar max 1 zor sorarlar geri kalanı kolay olur. Yinede sana kalmış iyi günler
  14. Ayetullah331

bende tam senin gibi sorusunu falanda böyle bir kağıda yazıp mathburger gibi birsürü özet anlatan kanallardan her konu için konu ve soru çözüm izliyordum. Çok zor geliyorsa o konu üzerinde çokta durmuyordum sen böyle yapsan zaten min 70 alırsın
  15. Ayetullah331

yav cidden alınıyor yt deki soru çözüm videolarının sadece sayılarını değiştirp koyuyorlar zaten
  16. Ayetullah331

aç bir youtube hocası izle konu videolarını birde soru çözümü tamamdır. Bende zamanında 30 40 alıyordum oda hoca derste çözdüğünün aynısını sınavda sorduğu için ama her matemtatik sınavı öncesi çıkacak konuları bilip yt deki özet anlatan hocaları dinlersen zaten minimum 70 alırsın sınavda zaten...
  17. Ayetullah331

Bu gidişle Kazanamayacağım

Bende senin gibi dershane benzeri bir yere gittim birkaç hafta anca dayanabildim ailem zorla gönderiyordu zaten orada hoca problemlere giriş yaptığı gün ben daha temel kavramlara yeni başlamıştım bu böyle olmaz diyip evde çalışmaya devam ediyorum kendi düzenimle tyt matta kalem oynatmıyordum...
  18. Ayetullah331

O zaman ayt mat niye yapıyorsun
  19. Ayetullah331

Tyt yi bitirdin mi?
  20. Ayetullah331

Matematikte nasıl çalısabilirim ?

Bıyıklı mat kral ya adamın 10 günde temelini bitirdim 55 günde olanın problemlerine geldim şimdide 10 günde problem kampı çıkardı yeni ondan ilerliyorum adam öğrenciler çok istedi diye 1 ayda mükemmel bir kitap çıkardı bencede bıyıklı mattan çalışsın ve 345
Geri