Arama sonuçları: *

1. B

BTK akademi kayıt olmak için yaş sınırı varmı ?

Kendin hesap oluştur sonra ailenden birinin e devletiyle onay ver bitti.
  2. B

Hocalar Sınav Konularını Fazla Veriyor

Bilmiyorum bu hocaların ne yapmaya çalıştığını bi anlayabilsem...
  3. B

Neyse yapacak bir şey yok çalışacağız mecbur. Umarım yüksek alırız.
  4. B

Keşke MEB kendi sınav hazırlasaydı bütün okullar onu yapsaydı daha adaletli olurdu.
  5. B

9. sınıfa gidiyorum. Sınav konularının 1 Kasım 2020 tarihine kadar işlenen yerlerden sorulacağı bilgisi verildi. Fakat hocalar yine de ekstra konu eklemiş örneğin: coğrafya hocası göreceli konuma kadar yapacağım demiş fakat ÖDSGM'nin sitesindeki yıllık planda o konu kasımın 2. haftası konusu...
  6. B

Ekteki 10. Sınıf Fizik Sorularını Açıklayarak Anlatırmısınız

Sizin de yazmayı pek bildiğiniz söylenemez. "Aynen"den sonra "," gelmeliydi fakat koymamışsınız.
  7. B

Buyurun hocam düzelttim. Ama noktalama işaretleri ile insanların yargılanması bana göre pek iyi değil. Daha kendiniz doğru yazamamışsınız bana böyle diyorsunuz. Neyse iyi günler.
  8. B

Ben de ilk defa karşılaştım. Burada hakaret içermeyen bir mizah yapmışsınız. Galiba bunları da tanıdığımız insanların yanında yapmalıyız.
  9. B

Hocam neden böyle cevaplar veriyorsunuz ki? Forum sonuçta yardımlaşma kültürü. Bilen yardım edebilir diye buraya atmış. Siz bakmayabilirsiniz isterseniz.
  10. B

Lise sınav olmayanların sınav konuları 20 Kasım 2020 tarihine kadar işlenen konulardan çıkacak!

yalan değidli hocam o eski haber idi 3 yıl önceki mi ne 1610969676 yok lise sınavları için bu normal ders sınavları lgs değil maalesef
  11. B

Lise sınav olmayanların sınav konuları 20 Kasım 2020 tarihine kadar işlenen konulardan çıkacak!

garip cnnde yayınlanmış dünkü açıklamanın özeti ama
  12. B

cnn hocam öyle saçma sitelerden olsa ben de inanmazdım da cnn sonuçta
  13. B

bende çıkıyor ama garip aşağılara inerseniz biraz görebilirsiniz
  14. B

https://www.cnnturk.com/video/turkiye/son-dakika-haberi-milli-egitim-bakani-selcuktan-onemli-aciklamalar Ctrl+f ile 20 kasım yazarsanız çıkıyor buyurun.
  15. B

Okullar açılacak mı ? Sınavlardan bütün müfredattan mı sorumlu olacağız ?

ben de öyle biliyordum fakat arkadaşım bunu attı bilmiyorum hiç
  16. B

Okullar açılacak mı ? Sınavlardan bütün müfredattan mı sorumlu olacağız ?

https://cdn.discordapp.com/attachments/699670469019959386/800470856727265280/unknown.png arkadaşım böyle bir şey attı ama gerçek mi bilmiyorum. (merak etmeyin linkte saçma sapan şeyler yok)
Top Bottom