Arama sonuçları: *

1. Berk Atmaca

Üniversite Açıktan Bölüm Tercihi

Dostlar merhaba. Ben üniversiteyi bitirdiğim için sıralamalardan puanlardan uzağım. Arkadaşıma açıktan uzaktan bir bölüm arıyoruz. Önerebileceğiniz bölüm var mıdır? TYT puanı 234 veya 224 olması lazım. Sıralamasından bihaberim. Askerde olduğu için öğrenmem biraz zaman alabilir. Şimdiden...
  2. Berk Atmaca

Makine mi bilgisayar programcılığı mı ?

Kodlamaya programlamaya hiç merakın motivastonun yoksa pc prog okuman en az 2 yılını çöpe atman demektir. Yine de okuyup bilgi işlemde staj yapıp bu sektörde devam edebilirsin. Şayet kodlama programlamada hevesin varsa ve alttapında varsa bu konuda mezun olduktan sonra da kendini geliştirip çok...
  3. Berk Atmaca

Matematik cebir ne arkadaşlar

Allah sabır versin çünkü cebir vermeyecek
  4. Berk Atmaca

📚 💵 Üniversite harçları geri getirildi!

Allah devletimize zeval vermesin
  5. Berk Atmaca

6. Sınıf Sosyal Dersi Notları Artırma

sosyal ezber dersi knka bende hiç sevmezdim o dersi kopya kağıdı hazırla. evet kopya kağıdı hazırla yazarken aklında kalacak zaten. aklında kalmayan yeri de kağıttan bakarsın artık :kedi:
  6. Berk Atmaca

Yks 2 yıllık bölümler hakkında.

Gelme ihtimali var mı? Belki gelir diye yazma ihtimalim var.
  7. Berk Atmaca

Yks 2 yıllık bölümler hakkında.

Selam kankalar. Birkaç bölüm baktım tyt den yine puan tutuyor ama sıralama 100k önde. İstediğim bölümün puanından 50 puan fazlam var ama sıralama olarak yine geride kalıyorum. 2 yıllıkta puan daha önemli diye bir şey duydum sormak istedim. @Harley Quinn❖ bi bakıversene kankim
  8. Berk Atmaca

Açık lise sınavları zor mu?

Dersane hocama çözdürmüştüm ama basit
  9. Berk Atmaca

YKS hakkında, puanım tutuyor ama sıralama tutmuyor.

Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum. Ben sanayiye gidiyorum 1658239340 Valla mezuna çoktan kaldım gibi ama bakalım
  10. Berk Atmaca

Awww... İşte buna kaza derim.
  11. Berk Atmaca

Dostlar selam. YKS beklediğimden de kötü geçince alternatif bölümlere yöneldim. Şöyle bir problem var. Puan olarak 30 puan fazlam var ama sıralamada 90k gerideyim veya 50k gerideyim. Gelir mi gelmez mi bilmiyorum. Daha önce tercih yapan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
  12. Berk Atmaca

Önerdiğiniz TYT Paragraf , TYT Matematik , Fizik ,Kimya ,Biyoloji Kaynağı

Sen benim onerdiğim kitabı hakkıyla bitir. Paragraf okumadan sorular bitiyor. Kendimden biliyorum.
  13. Berk Atmaca

Önerdiğiniz TYT Paragraf , TYT Matematik , Fizik ,Kimya ,Biyoloji Kaynağı

Sınava girmiş birisi olarak benim işime en çok yarayan kitap ahanda bu. Al çoz sonra bana teşekkür edersin.
  14. Berk Atmaca

Üniversite sınavınız nasıl geçti?

O kadar zor değildi dikkatli okuyunca cevap çık diye çıkıyor zaten. Ben 1 saatte Türkçe sosyal bitirdim. Sınavın sonuna kadar kaldım Türkçede işaretlediğim soruları vs yaptım 1 boş
  15. Berk Atmaca

TYT 2022 nasıl geçti?

Kolaydı ama yanıltıcı sorular fazlaydı. Yığılma olacak diye bekliyorum.
  16. Berk Atmaca

12.Sınıfa geçen öğrenciye tavsiyeler

TYT abanmıştım. Sonra bırakıp pişman olduğum şeydir kendisi. Bitirince oh bitti diyip kenara atmamak lazım. Denemelerle pekiştirmen faydalı olacaktır.
  17. Berk Atmaca

Matematik Proje ödevi önerisi

Sayfaların kenarına 3 tane delik açıp kalın bir iple bağla. Daha önce çok yaptım
  18. Berk Atmaca

Powerpoint ücretsiz sürüm ile premium sürüm farkı nedir

Yeterli olur. Premirum değil o tam sürüm. ücretsiz olan 30 günlük deneme verir sana
  19. Berk Atmaca

Çok ders çalışmak istiyorum ama pc nin başına oturunca hiç kalmıyo

Kendini şartlandırmıyorsun çünkü. Şunu dene, şimdi o pc yi kapat ve 30dk ders çalışmaya başla. 30dk sonunda odül olarak pc yi kazanma şansın olsun. İlk başlangıç için 30dk kafidir. Bunu ilerleyen sürelerde 40-50 dk sonra 1 saat 2 saat derken alışmışsın. Dediğimi hemen yapmaya başla forumda...
  20. Berk Atmaca

İkinci Dönem Devamsızlıklar Siliniyor Mu?

Değişir. Bazı okul idareleri vermiyor bazıları veriyor. Benim 13 gün ozürsüz devamsızlığımı belge alabilmem için 4.5 güne indirmişlerdi. E tabi okulda hocalarla aram da iyiydi :D Takdir aldım ama kural şudur; 5 gün ve daha fazla ozürsüz devamsızlığın var ise taktir veya teşekkür belgesi alsan...
Top Bottom