Arama sonuçları: *

1. Bugra5211

Matematik sorusu hakkında yardım?

Doğru diyorsun. Soru yanlış bence
  2. Bugra5211

Sizce 8. Sınıf Deneme Sınavı sonucum iyi mi??

Aslında çok ödev vermemeleri lazım. Verseler bile soru ödevi olmalı. Ama bencde yanlış yapıyorlar. Yani stresi azaltıcı seyler yapılmasi gerekiyor. Sen yine iyisin. Ben akşam eve dershane olduğu için 7 de geliyodum. Hem psikolojik olarak çokuyodum hem de fiziksel olarak. Yani benim için zor...
  3. Bugra5211

Evet bunları da yapabilirsin. Stresini atsın yeter
  4. Bugra5211

Işe yarar tabii ki. Stres atmak için haftasonları elraenn yayınları izle D. Ben öyle yapıyodum en azından. Birde ugrastigin bir spor dalı veya sanat dalı varsa onle ilgilen. Ben futbol oynuyodum. Stresi baya atıyor bu arada
  5. Bugra5211

Ara dersleri küçümseme. Puana katkı katsayısı 1 olsa da birçok kişiyi geçebilirsin. Büyük ihtimalle sana okuldan ders çalışma programı vermişlerdir. Sen ona uymaya bak. Matematikten farklı soru tipleri görmen lazım. Galiba obp li bir okul hedefliyorsun. Olsun sen yine de lgs için çalış. Hem...
  6. Bugra5211

Boş bırakmakla birsey kaybetmezsin. Yanliş yapmaktan çok daha iyidir hele matta.
  7. Bugra5211

Dershaneye gidiyor musun? Bu arada arkadaşlar netler kötü demıs. Evet buna bende katılıyorum. Ancak çalısıp başarabilirsin. Gerçekten başarabilirsin. Bende ilk başlarda türkcede 15 e 5 yapıyordum. Bazen 14 e 6. Ama çalıştım. Bol bol paragraf çözdüm. Lgs de turkcede 19 a 1 yapmıştım. Bunu sende...
  8. Bugra5211

9.sınıf ödevime yardım edebilir misiniz

Evet denklem aslında. Sadece sıralı kümeler konusu adı altında. Bunun gibi 1665680105 2. Soru şunu anlatıyor galiba.(en azindan benim anladığım bu) x²-y=5x+y Hoca da yanlış yazmış olabilir soruyu.
  9. Bugra5211

Benim anladıgim kadarıyla virgül var. Kümeler ile ilgili ise öyledir. Pardon yanliş anlamısım. X²-y den sonra virgül var.
  10. Bugra5211

Evet. 1. Soru basit matematik ama 2. Soru konu.
  11. Bugra5211

Bu konuya daha geçmedik ama 1_ 3×-1=-13 3×=-12 ×=-4 2y+5=11 2y=6 y=3 3+(-4)=-1
Top Bottom