Arama sonuçları: *

• Users: Bukr3j
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Bukr3j

Staj defteri rapor kısmı nasıl doldurulur ?

Dediğim gibi staj öğretmenine tabloyu sor. Benim zamanımda öyleydi, normalde görsel eklemeniz gerekiyor, görselsiz staj defterini kabul etmeyebilirler. Staj öğretmenine kalmış bir şey. Staj öğretmenine sorman lazım bunları.
  2. Bukr3j

Staj defteri rapor kısmı nasıl doldurulur ?

Staj sırasında yapman gerekenlerin bir tablosu olması lazım. Ona göre dolduracaksın. Stajda ne yaptığın önemsiz, o listedekileri yaz sen. Son gün de yapabilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam görsel de eklemen gerekiyor.
  3. Bukr3j

LGS için günde kaç saat çalışmalıyım stresimi nasıl azaltabilirim

Gayet iyi bir süre, hedefinize göre arttırabilirsin. Az ve verimli bir şekilde çalışmak en iyisi, arada bir kitap vs. de okuyup okumanı hızlandırabilirsin. 1726951518 Lise ve üniversite'yi kafana takmana gerek olduğunu düşünmüyorum, ne yapmak istediğini düşün, seni ne mutlu edecek ona...
  4. Bukr3j

Cambly gibi Japoncayı konuşarak öğrenebileceğim bir uygulama var mı?

Japonca öğrenmek istiyorum ve Cambly de Japonca dil seçeneğini bulamadım. Busuu yu keşif ettim ama konuşarak eğitim yok.
  5. Bukr3j

Meslek Lisesinde bölüm nasıl seçiliyor?

Lise 2 ye geçmeden seçmiştim ben.
  6. Bukr3j

Yazılımcı olmak için ne yapmalıyım.

https://www.youtube.com/ Öğrenmek istediğin dili yaz bitti... Yazılımcı olman için okul okumana pek gerek yok. Temel olarak JavaScript ve C# öğren derim. JavaScript öğrendikten sonra React' a bir göz at derim. 1658850684 Udemy üzerinden ücretsiz, ücretli kurslara da bakabilirsin.
  7. Bukr3j

Aytde eşit ağırlık puan türünden sınava giren birisi HHO'ya gidebilir mi?

HHO ne? 1656160125 Hava Harp Okulu imiş...
  8. Bukr3j

Okullar Kapancak mı 1 ay 6 gün geride kaldı

Siper güç Türkiye neden okulları kapatsın? Olmadı çekeriz desturları yıkanırız kolanya ile dakka başı maskesizde bir şy olmaz bize. Sonuçta Türküz yani (kinaye)
Top Bottom