Arama sonuçları: *

1. Cagdas5389

Anadoludan mesleğe nakil

o ilerlemeyi hiç bilmiyorum ama çok zorlanmadan 12.sınıf anadoludan mesleğe geçiş yaptılar yani mümkün
  2. Cagdas5389

Anadoludan mesleğe nakil

evet
  3. Cagdas5389

Anadoludan mesleğe nakil

benim olduğum 12. sınıftan 3 kişi meslek lisesine geçti
  4. Cagdas5389

Türkçe Öğretmenliği okumakla doğru mu yapıyorum?

türkçede çok az alım ve çok açıkta işsiz var diye biliyorum dikkat edin hocam
  5. Cagdas5389

Yurda Tütün Ürünü Sokmak

hocam ozaman biz uzun namlu tüfekte koyalım valize sorana kullanmicam bulunduruyorum diyelim saçma yani
  6. Cagdas5389

Liseye geçtim nasıl çalısmalıyım ?

öncelikle 10 daha zor kimya/matematik/biyoloji/fizik diye sayısalınız kötü bile olsa ingilizce/edebiyat/yan derslerle rahatça geçersiniz kalmak zor matematik konusunda matematik yapabilenler üstün zekalı değiller sadece uğraşan kişiler ben yapamıyorum ben yapamıyorum diye gidersen zaten baştan...
  7. Cagdas5389

Liseye geçtim nasıl çalısmalıyım ?

şimdi hocam ne yaparsan yap sınavlardan yüksek almaya oyna çünkü orta beceri puanı (obp) dediğimiz illet tüm 4 seneyi topluyor bölüyor sana ortalama puanını üniversite puanınla sunuyor ya çok çok gerilere atıyor (başarı sırası olarak) yada olduğu yerlerde bırakabiliyor oyüzden en ufak kıytırık 2...
  8. Cagdas5389

Bazı başarılar fedakarlık ister (LGS)

hocam iyi lisede kötü öğretmenlerde var kötü lisede harika 30 35 sene deneyimli öğretmenlerde var ki zaten liseden üniversite kazanmanız için gerekli sınavlar/tyt/ayt/ydt tamamen sizde bitiyor hiçbir hoca sizi hazırlayamaz önünüze denemeyi testi verir çöz getir der bunu kendinde yapabilirsin...
  9. Cagdas5389

Matematikten ilk dönem geçip ikinci dönem kalırsak belge alamaz mıyız?

bu sadece 9.sınıflarda geçerli bu sene için
  10. Cagdas5389

Kaç devamsızlıkta belge alamam

kişiden kişiye değişir
  11. Cagdas5389

Kaç devamsızlıkta belge alamam

hayır yıl boyunca 10-20 hakkınız var
  12. Cagdas5389

🚨Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin...

türk dili edebiyatı içinde geçerlimi?
Top Bottom