Arama sonuçları: *

• Users: Capt.
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Capt.

EN ÇOK PARA KAZANDIRACAK BÖLÜM

arkadaşların da dediği gibi pilotaj ve diş hekimliği olabilir. çok negatifsin eğer okuyup çok para kazanıcam diyorsan biraz zorla kendini daha yüksek puan yapmaya çalış ama tabii okumadan da ticaret yaparak kat be kat fazlasını kazanabilirsin. el emeği gerektiren mesleklere yönelebilirsin...
  2. Capt.

2. Defa Sınıfta Kaldım Ne Yapıcam ?

kendini tanı ve farkına var. eğer gerçekten okuma isteğin olsa 2 değil, 1 sene bile kalmazdın sınıfta. yeterince istemediğin için çabalamıyorsun muhtemelen. fakat bu normal. herkes okuyacak diye bir şey yok. kendine düzgün bir meslek seçip o meslekte usta olmaya bak. emin ol senin için daha...
  3. Capt.

Huzur içinde yat atam

yav bu kadar cahil olup bu kadar emin konuşan başka bi millet daha yoktur
  4. Capt.

İngilizce dışında hangi dil öğrenilir

yani elektrikçiden öte bir meslek ya da başka bir ülkeye gitmeyi düşünmüyorsa, evet. dediğiniz gibi öylesine açmış.
  5. Capt.

İngilizce dışında hangi dil öğrenilir

çince,rusça ya da japonca iş görür de hocam elektrikçiden öte bir şey düşünmüyorsanız zaten ne kadar işinize yarayabilir anlam veremedim açıkçası
  6. Capt.

okul güvenliği beni disipline verebilir mi?

dostum bu bekçilerin hepsi aynı. boş durmaktan çocuklara sataşırlar çok takma hiç bir şey olmaz.
  7. Capt.

DONANIMARŞİVİ Forum üyeleri ne okuyor?

çok akıcı bir roman değil hem felsefi hem polisiye hem gerilim hem psikolojik. o yaşta verilmek isteneni anlayıp sıkılmamak biraz zor benim düşüncem
  8. Capt.

10. sınıfta suç ve ceza :love: süpersin
  9. Capt.

işte mizah
  10. Capt.

özür dilerim pp görünce biraz patladım 1677178170 aynı şekil ben de. 2 sene okuduk saldık
  11. Capt.

İş Ahlakı önemlidir.

pahalı geldiyse alma kardeşim en ucuz nerde git ondan al adam istediği fiyatı biçer o da kendince kâr edecek işte
  12. Capt.

Fırat Üniversitesi Yazılım Mühendisliği nasıl ?

nasıl alakası yok ? üniversite ne kadar iyi olursa olsun adam kendini geliştirmedikten sonra üniversitenin hiç bir anlamı kalmaz.
  13. Capt.

Yaz tatilinde hangi derslere çalışmalıyım 8.sınıf

çocuğu kendi fikirlerimizle yoldan saptırmasak mı acaba yanlış anlaşılabilecek bi cümle kurdun
Top Bottom