Arama sonuçları: *

• Users: Daaker
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Daaker

Okulu Bırakmalı mıyım?

meslek lisesi öyle olmuyor hocam makine ve tasarım teknolojileri okuyorum 12.sınıfım bizde staj bu sene oldu haftanın 3 günü staj 2 günü okul var ve 12.sinif dahil normal dersleri görüyorsun yine ingilizce edebiyat inkılap biyoloji kimya vb.
  2. Daaker

Lise staj ve rapor gitmezsem ne yapıcam

sorun olmaz stajdan atarlarsa staj koordinatörü öğretmenin başka bir staj yeri bulmakla yükümlü sana zaten koldan dolayı anlayış gösterir
  3. Daaker

Aralık İçin Bu Netler Nasıl?

geçen okuldaki denemede tyt de 28 Türkçe yaptım diye sevindim bu netleri görünce bozuldum ne yalan söyleyeyim
  4. Daaker

Bakabilirmisiniz yardım lazım

hocadan hocaya değişir birisinin umrunda olmaz birisi çok takar sınıf tekrarı yaparsın staj kordinator hocani sen biliyorsun tanıyorsun ona göre risk alıp almamak sana kalmış
  5. Daaker

Sizce Hangi Liseyi Seçmeliyim?

arkadaşa katılıyorum bende meslek lisesindeyim benim bölümüm daha çok modelleme ve makinalar üzerine benimde staj senem yani 12.sinifim şahsen memnunum staj maaşı da alıyorum
  6. Daaker

Adanadan İstanbul Gop A Taşinmak 12. Sinifta Mantikli Mi

yanlış anlama ama adana ve insanından pek hoşlanmıyorum bence İstanbul'da yeni bir hayat denemek senin için iyi bir deneyim olabilir ama gop ta vakit geçirmeni önermem
  7. Daaker

Adanadan İstanbul Gop A Taşinmak 12. Sinifta Mantikli Mi

125 cc motor ile 18 yaş kısmını çözemedim 16 yaşında ehliyeti alabiliyorsun zaten neyse bence istanbul adanadan iyidir zorbalayacaklarini sanmıyorum 12.sinifa gelen çoğu kişinin aklı başına geliyor yavaştan ben Tekirdağda yaşıyorum hani burdakiler bile adam oluyorsa pek sorun olmaz neyse okul...
  8. Daaker

Mesleki ve teknik anadolu lisesi hakkında

valla hocam bize hiç öyle bir şey sormadılar bu sene staj yapıcam işte ama benim bölümümde yeni açılmıştı onunda bi farkı olabilir daha cnc modelleme gibi okuyorum ben
  9. Daaker

Mesleki ve teknik anadolu lisesi hakkında

kanka meslek lisesine gidiyorum 12.sinifa geçtim te amp atp ne ya rastgele okuyorum ben galiba hiç bilmiyorum bunları
  10. Daaker

AMERİKADA LİSE NASIL OKURUM

hocam sat nasıldı konu hakkında bilgi verebilir misiniz? bu sene sonu girmeyi düşünüyorum ingilizce soruları nasıl? matematik kolay galiba iki üç örnek soru baktım ama genel olarak anlatırsanız çok sevinirim
Top Bottom