meslek lisesi öyle olmuyor hocam makine ve tasarım teknolojileri okuyorum 12.sınıfım bizde staj bu sene oldu haftanın 3 günü staj 2 günü okul var ve 12.sinif dahil normal dersleri görüyorsun yine ingilizce edebiyat inkılap biyoloji kimya vb.
hocadan hocaya değişir birisinin umrunda olmaz birisi çok takar sınıf tekrarı yaparsın staj kordinator hocani sen biliyorsun tanıyorsun ona göre risk alıp almamak sana kalmış
arkadaşa katılıyorum bende meslek lisesindeyim benim bölümüm daha çok modelleme ve makinalar üzerine benimde staj senem yani 12.sinifim şahsen memnunum staj maaşı da alıyorum
yanlış anlama ama adana ve insanından pek hoşlanmıyorum bence İstanbul'da yeni bir hayat denemek senin için iyi bir deneyim olabilir ama gop ta vakit geçirmeni önermem
125 cc motor ile 18 yaş kısmını çözemedim 16 yaşında ehliyeti alabiliyorsun zaten neyse bence istanbul adanadan iyidir zorbalayacaklarini sanmıyorum 12.sinifa gelen çoğu kişinin aklı başına geliyor yavaştan ben Tekirdağda yaşıyorum hani burdakiler bile adam oluyorsa pek sorun olmaz neyse okul...
valla hocam bize hiç öyle bir şey sormadılar bu sene staj yapıcam işte ama benim bölümümde yeni açılmıştı onunda bi farkı olabilir daha cnc modelleme gibi okuyorum ben
hocam sat nasıldı konu hakkında bilgi verebilir misiniz? bu sene sonu girmeyi düşünüyorum ingilizce soruları nasıl? matematik kolay galiba iki üç örnek soru baktım ama genel olarak anlatırsanız çok sevinirim