Merhaba TYT ve AYT test kitabı önerilerinize ihtiyacım var. Konu anlatımlı test kitapları veyahut ekstra olarak sadece konu anlatımı içeren kitaplar da önerirseniz iyi olur. Fazla temelim yok. Bütün derslerden ihtiyacım var bölümüm sayısal.
Okul dışı bir yere çağırdı konuşmak için tabii ki de kabul etmedim hocam yarın akşam telefondan konuşacağız. Bıçak silah ise girmezse isterse 10 kişi gelsinler hocam.
Evet hocam hatırladım:D
1726079189
Kendisi vurmaya devam ediyor ilk o vurdu tutturamadi sonra koydum bi tane burnuna sonra tekrar vurmayı denedi gene tutturamadi kendim kafamı geçtim sonra gene burnuna vurdum sonra gene vurmaya çalıştı gene burnuna çaktım. Dayak yedikçe bumerang gibi geri...
Darp raporu alıyorum şuan hocam sınıftakiler tam o çocuğun kafadan yüzde yüz haklı olsam yine o çocuğu haklı çıkarırlar. 20 kişi çocuğu tutar 10 kişi beni
Ah onu dinleseler hocam çocuğun yumruklarından kaçtım dövdüm diye çocuğun haline bak diyorlar ne yapsaydım yüzüme yumruk yemeyi mi bekleseydim. Kavga ederken ben duramıyorum iyiki bizi ayırdılar zaten hocam.
1726070364
Bende anlamadım bu çocuk full sorun çıkarmasına rağmen nasıl gitmiyor bizim...
Vallahi bi tane sevdiğim hocam da bana git ceza almazsın dedi ama bilemiyorum hocam.
1726070202
Hocam herkese bulaşan birisiydi yani artık sabrım taşmıştı. Zaten ilk o saldırdı.
Şuan hastanedeyim bende darp raporu alıyorum hocam en azından bulunsun diye. Fakat dediğim gibi sürekli arıyor arkadaş okul çıkışını düşünüyorum.
1726064164
O tipte hocam kendinden güçsüz olanlara bulaşan birisi. Bugüne kadar banada bulaştı fakat ben vurmadım döneceğimi her türlü biliyorum...
Sınıfın içinde oldu ne yapsam bilmiyorum hocam şimdi bacağıma tekme attı kızarıklık falan var darp raporu almaya gidicem. De çocuk çıkışta tabi bıçak falan getirmezse o tarz bir çocuk sabahtan beri beni arıyor zaten
Yüzüme defalarca vurmaya kalktı ben kendimi savundum tutturamadı o bende o sırada vurdum yüzüne burnuna nişan almadım yani.
1726059838
Hocam o çocuğun belki 20 25 tutanağı vardır. Onlarca kez kavga etti ve hala okulda bende anlamadım gitti yüzüme vurmaya çalıştı ben kendimi savundum bilerek...