Arama sonuçları: *

1. D

Bulunduğum ilçede kütüphane açtırmak için ne yapmam gerek

Maalesef öyle hocam hani yapılan yolsuzluklarıda geçtim bari faydalı bir şey olur diye bi uğraş hani benden sonrakiler içinde iyi olur diye yazdım cimere ama bakalım
  2. D

Başvuru Ya onuda düşündüm ama benim bulduğum 2-3 kişiyle halletceklerini sanmam uğraşmamak için ders çalışmayan vasıfsıza çıkarırlar adımızı öyle gönderirler muhtemelen 1700332881 Cimere başvuru yaptım bakalım bir şeyler olcak mı bir kaç haftada
  3. D

Yok o kadarda değil zatende istek kısmı falan var oradan mı yani diye sormak istemiştim yinede teşekkürler.
  4. D

Peki nasıl oluyor hiç işim düşmediği için bilmiyorum maalesef
  5. D

Doğduğumdan beri hiçbir gelişme göstermeyen memleketimde yıllardır kütüphane yapalım ihtiyacıda hissedilmemiş ama sınava hazırlanıyorum ve baya gerekli aslında bunun için ne yapmam lazım belediyeye gidip mi söylemeleyim ya da dilekçe falan mı vermem gerekiyor bir yere acaba yardımcı olabilicek...
  6. D

Sayısal 360 binle nereleri yazabiliriz ?

Arkadaşımın tercih seçimine yardım için alımı güzel ya da önü açık bölüm terichleriniz var mı ?
  7. D

Üniversite harici burs alınamıyor mu ?

O konuda haklısınız ailenin bile beklentisi o yöne dönüyor bi zaman sonra yani neyse yapcak bir şey yok o zaman
  8. D

Cidden yok mu burs veren falan ya hayır hani tamam herkese verilmez okuycam diyip sırf para almak için başvuranlarda olurda cidden çalışcaklar için dershanelere falan gitmek zaten hayalken diğer türlü en azından test karşılamak için insan gibi halk eğitim kursunda yemek yiyim hani aç gidip aç...
  9. D

Herhangi vakıflar veya kuruluşlar yok mudur bu konu hakkında ne bileyim hayırseverler falan aralarında okumaya durumu yetmeyenler için falan bir şekilde burs veriyodur mezun kesimde dahil
  10. D

Ben şuanda mezun öğrenciyim ama öğrenci sayılmıyorum gibi bir durum var ortada yani üniversiteye gidenler için burs imkanı oluyor belediye otobüsünde öğrenci kartı çıkarınca daha ucuza falan geliyor vb. ama mezuna bırakanlar için bildiğim kadarıyla hiçbir şey yok yani benim şuan 2.mezun senem...
Top Bottom