Arama sonuçları: *

1. Devastator

Üniversite 2.seçimler olacak mı?

4 tercih biraz az değil mi ben kendi zamanimda bütün tercihleri yazmıştım. 22. Tercihim gelmisti
  2. Devastator

Ankara'da Özel üniversite den Kütahya DPÜ. Ne geçilir mi?

Kesinlikle aynı olmuyor ingilizce ve Türkçe eğitimin kalitesi. Eğer öğretmenleriniz iyiyse benim tercihim ingilizce bölümde kalmak olurdu. Aşırı mecbur değilseniz Türkçe bölüme geçmeyin derim
  3. Devastator

DEPREM - Ücretsiz kitap desteği yapan yerler

Valla sivas merkezde kapsam dershanesi ücretsiz dağıtacağıni açıkladı ayrica 9 10 11 ve 12. Siniflara ücretsiz ders vereceklerini söylediler
  4. Devastator

İngilizce Reading,writing,listening,speaking için öneri

Örnek muafiyet sınavlarına bak derim internetten bende birkaç tane olması lazım atıyım sana bak. Fakat şunu söyleyeyim eğer İngilizce seviyen düşükse ki a1 demişsin hazırlık muafiyet sınavını o kadar da kafana takma gecebilsen bile geçme derim. Çünkü hazırlıkta öğrenebileceğin birsürü şey var...
  5. Devastator

İngilizce Reading,writing,listening,speaking için öneri

C1-c2 arasi seviyede ingilizcem var. Artık o kadar alıştım ki düşüncelerim önce ingilizce olarak geliyor sonra ben Türkçe'ye ceviriyorum zihnimden. Sana tavsiyem çevrendeki herşeyi ingilizce kullan ve yap. Buna örneğin kullandığın telefonun ayarlarını İngilizce yapmakla başla, + ingilizce müzik...
Top Bottom