Arama sonuçları: *

1. DoğruYoldayımPekiYaSiz

Hangi Liseye gidiyorsunuz ?

imam hatip fen uza lisesi
  2. DoğruYoldayımPekiYaSiz

9. sınıfta nasıl takdir alınır

ortalaman 85 plus olunca
  3. DoğruYoldayımPekiYaSiz

Okulunuz kaçta başlıyor?

Sabah namazı ile
  4. DoğruYoldayımPekiYaSiz

Almanca bölümü okunur mu?

okunur ama çok çalışman lazım
  5. DoğruYoldayımPekiYaSiz

Yök Ve MEB ile Sınav Sistemi hk.

Eğitim sisteminin gelişmesi için sınavların değişmesi değil eğitimin devrimi gerekir sınavları istedikleri kadar değiştirsinler aynı şeyin laciverti
  6. DoğruYoldayımPekiYaSiz

Lgs Tercihlerimden Biri Onaylanmamış

sıkıntı olmaz diğer liselere lgs puanının yettiği taktirde
  7. DoğruYoldayımPekiYaSiz

İktidar değişirse imam hatiplıler sıkıntı yaşarmı?

Haklısın " İyi ki de terk etmişim" şuanlik hayatımda verdiğim en doğru karar dostum covid zamanında tekrardan Türkiye'de döndüm ve yaptığın seçimin iyi bir karar olduğunu tekrar anladım darısı senin başına dostum :D
  8. DoğruYoldayımPekiYaSiz

İktidar değişirse imam hatiplıler sıkıntı yaşarmı?

Dostum Türkiye kültürel zenginliği ile her zaman ileri çıkmış bir ülkedir tabi o zamanlar eskide kaldı. Bir yandan çan sesi çalsın bir yandan ezan okunsun bir yandan museviler ezana çağırılsın. Düşüncen çok ama çok saçma diyelim ki yüzde 89 müslüman var o kadar da yokta neyse diğer kalan halkın...
  9. DoğruYoldayımPekiYaSiz

11. Sınıfta Dershaneye Gitmek Gerekir mi?

Direkt öğrenci kartımı atayım istersen bulmaya çalışacağım
  10. DoğruYoldayımPekiYaSiz

Dostum çok haklısın ama ben Türkiye'nin bu konularda iyi bir eğitim verdiğinden ziyade öğrencilerin daha çok kendilerinin bu başarıyı elde ettiğini inanıyorum yoksa tabii ki haklısın yazdıklarımıda okuyabilirsin önceki
  11. DoğruYoldayımPekiYaSiz

Kötü bir çizelge doğrultusunda ilerliyor. tabii ki kitap önerebilirsin boş zamanlarında okumaya çalışacağım
  12. DoğruYoldayımPekiYaSiz

Yazdıklarımı okumayı ve Türkiye'nin yaklaşık 10-15 yıl önceki üniversitelerin şimdiki halleri ile kıyaslamayın nereye doğru evrimlestigini anlaman zor olmamalı bence bundan 10-15 yıl önceki Türkiye'de daha hür ve bilim öğretisi vardır şimdi bu bana şahsen zor geliyor 1625159395 Arkadaşa önerdim...
  13. DoğruYoldayımPekiYaSiz

Bro neyse akademik başarın benden yüksek olabilir tebrik ederim ve Türkiyem adına gurur duyarım. Umarım istediğin yere gelirsin ama sadece ben fikrimi belirttim yanlış düşündüğüm noktalar varsa tabii ki olabilir ve bende bunun doğru olanını bulup düzeltmeye çalışırım fakat tavırın kötü. Akademik...
  14. DoğruYoldayımPekiYaSiz

İstanbul Alman Üniversitesinde okudum ama sen bilirsin. 2 İnovasyon konusunda son derece haklısın ama ben yurt dışındaki imkanlara ile burayı kıyasladığımda yapılacak fikirler açılan kapılar verilen imkanlar ve destekler daha iyi tabii ki tabii ki Türkiye'de Hacettepe gibi her ne kadar...
  15. DoğruYoldayımPekiYaSiz

Çalışmak dediğin sadece akademik başarı veya akademik çalışma değildir şahsi fikrimce bir inovasyon fikir üretmek daha mantıklıdır
  16. DoğruYoldayımPekiYaSiz

Almanya'da Leipzig üniversitesine gitme şansı buldum Erasmus ile .
  17. DoğruYoldayımPekiYaSiz

Kankam umarım yurtdışına çıkıp buradaki üniversiteleri de deneyimleme şansın olur umarım
  18. DoğruYoldayımPekiYaSiz

Yurtdışında okuyorum? Türkiye Üniversitelerinide deneyimlemis birisiyim?
  19. DoğruYoldayımPekiYaSiz

Ahaha bro şuanda Türkiye'de bir eğitim planı yok ben işten veya rahatlıktan bahsetmiyorum bilgi eğitim kültürden bahsediyorum yurtdışındaki üniversiteler ile Türkiye'yi bir kıyasla derim derim Türkiye'de eğitim konusunda cahil bir düzenin içindedir
  20. DoğruYoldayımPekiYaSiz

İş ile alakalı değil Türkiye'de üniversite gereksiz ve bilgi eğitimden uzak zaten uniye iş için gidiyorsa biri sadece boştur
Top Bottom