Arama sonuçları: *

1. Dolar Bey

Yarıyıl tatilinde alan değişikliği yapabilir miyim ?

1 haftadır okula gidemiyorum bu yüzden kağıt dilekçe götüremedim. Özel okula gidiyorum sayısaldan eşit ağırlığa okula kağıt götürmeden geçebilir miyim ?
  2. Dolar Bey

E-OKUL kapandı ders içi etkinlik/sözlü notları yok

Yarın daha biyoloji ve kimya sınavı var daha kapanmadı.
  3. Dolar Bey

Öğrenim belgesi nasıl alınır?

E devlete giriyorsun, arama kısmına öğrenim belgesi sorgulama yaz oradan bulursun.
  4. Dolar Bey

Seviye tespit sınavı mantıklı mıdır ?

Bence de hocam bu durumda kimse sınıf değişmiyor, lisede 3 yıldır tanıdıklarım şuan aynı sınıf seviyesindeler. Tembellerde aynı şekil.
  5. Dolar Bey

Tembel nolacak bu durumda ? Yine tembel kalacak.
  6. Dolar Bey

Bütün okullarda yok diye biliyorum, şahsen hiç görmedim çünkü 11 yıldır aynı okuldayım. Seviye tespit sınavı yani sınıf belirleme sınavı diye bir sınav var. Her dersin olduğu sınava giriyorsunuz ve alacağınız puana göre tembelseniz tembel sınıfa, çalışkansanız çalışkan sınıfına giriyorsunuz...
  7. Dolar Bey

Somut kanıt olmadan disiplin yer miyim ? (korkuyorum)

Takmış belli. Konuş onunla koskoca adam bu kadar saçma bir hareket yapıp çocuğun geleceğiyle oynayamaz. Çocukmusunuz, dalgamı geçiyorsunuz falan de. Zamanında bende yasadım işe yarıyor
  8. Dolar Bey

Herkes okuduğu okul/üniversiteyi yazsın

Tam okul çıkış saatine denk getirdim bilerek .d Hangi şehirde hangi okula gidiyorsunuz ?
  9. Dolar Bey

Üniversite okumak hala mantıklı mı ?

Aynen kanka akşama kadar izliyorum en sonunda üniversite okumayıp skmsonik bi girişimci olucam ve sabah 8 akşam 6 mesai yapmayacam kafama göre gezip milyoner olucam. Yok öyle bir hayat kimsede de olmaması gerek. Manyak mıyım ben Amerika'da yaşayan her gün saçma sapan videolar atan adamı...
  10. Dolar Bey

Dostum kimisinin hazır basit işi vardır okumaz. Büyük miras kalır anca yatırım yaparım der okumaz. Bir başkası ise doktor olma hayali vardır veya mimar olmak ister okul hayatını ona adar. Benim olayım başka, okul okursam benim açımdan zaman kaybı olucak.
  11. Dolar Bey

Hayır tabii ki Demir boru satışı. Ya metalurji mühendisliği ya da makine mühendisliği okuyabilirim fakat işe yararmıemin değilim. Cımbızlama yapıyorsunuz çok yanlış. Üstte belirttiğim işe uygun bölüm var mıdır ? Bana uluslararası ilişkiler gibi saçma bölümler söylemeyin saçma. Kuzenimden...
  12. Dolar Bey

Gidersem işimden çok geri kalacağım Okursam ilk 50 bine girebilirim o kapasite var. Okumazsam dediğim gibi işten geri kalırım. Doktor, mühendis olma hayalim yok.
  13. Dolar Bey

Öyle tıp falan okumayacağım veya mühendis olmayacağım. Yapmak istediğim işe göre bölüm yok zaten gerek yok. Üniversite diploması zorunlu diyenler var fakat hazır işim var. Üniversite okuyup 4 yılımı harap etmek mantıklı mı ? Gezme meraklısı değilim sadece yurt dışı. 4-5 tane ülkeye gidip...
  14. Dolar Bey

Ayt'ye girmezsem sonradan bir şekilde 4 yıl üniversite okunulabilirmi ?

@olcayaak @yusuftheayay babamın varisiyim iş kalıcak. İş kurmayacağım hazır olan işe gireceğim ve yapacağım işte üniversite var ama üniversiteye gidersem aynı zamanda o işten geri kalmış olacağım.
  15. Dolar Bey

Demir ticareti E ticaret değil
  16. Dolar Bey

Ticaret Esnaf olma hayalim var
  17. Dolar Bey

Saçma olduğunu biliyorum ama bu konularda pek bilgim yok bir şeyler diyorum işte.
  18. Dolar Bey

Ona girmezsem galiba hiç okuyamam. Öyle mi ?
  19. Dolar Bey

12. Sınıf bitince kendi işime başlayacağım 1 sene sonra yks'ye girip şansımı denemek istiyorum planım budur. Ayt'ye girmezsem üniversiteye gidebilir miyim ? 12. Sınıfta ilk seferde Yks'ye girmeyeceğim 1 sene sonra gireceğim. Şuan 11'e geçiyorum. Üniversitede boşu boşuna 2-4 yılımı harcamak...
  20. Dolar Bey

Corona bitmemis olduğu halde okula gidiyor olmamiz saçmalığı

Aga ben açılmasını istiyorum sebepler bunlar; Babam nedense bana çok kızıyor. Bişey öğrenemiyorum.
Top Bottom