Arama sonuçları: *

1. Dontaçhi

Yakın zamanda sağlık meslek lisesinden mezun olanlar bakabilir mi

Hızlıca açıklıyorlar sınıf grubunda listeyi kimin ne aldığını paylaşıyorlar en azından bizde öyle olmuştu.
  2. Dontaçhi

Fenerbahçe üniversitesinde kafeterya yok mu

#BrumayıGönderKafeteryayıGetirYönetim
  3. Dontaçhi

Dedeme yazar.. 1665649992 He orda sormuşum he burda derken? Forum FB Üni. Öğrencilerinden oluşuyor da bizim mi haberimiz yok? Gittiğin zaman sorarsan daha net ve iyi bir cevap alırsın dedim hiçbir tavır içerisinde değilim. Sadece konu açmak yerine üniversite içinde herhangi birine sorabilirsiniz.
  4. Dontaçhi

Gördüğünüz ilk canlı varlığa sorarsanız daha hızlı cevap alırsınız.
  5. Dontaçhi

Meslek lisesinden Anadolu lisesine nakil

Hocam eğer 4 senelik bir üniversite düşünüyorsanız anadolu daha iyi olacaktir
  6. Dontaçhi

11. Sınıfım 2. Dönemde açığa geçebilirmiyim.

Bu sene bizim sınıftan birisi geçti. (12. sınıf) 2. dönem geçememe gibi bir muhabbet varsa orasını bilmiyorum
  7. Dontaçhi

Özel okulda atılmakla tehdit edilmem

Daha önce özel okuldan atılan birkaç arkadaşım oldu fakat atılma nedenleri çok başka sebeplerden dolayıydı. Ders çalışmadı diye atabileceklerini sanmıyorum göz korkutmak için yapıyor olabilir.. Hocam aileniz tonla para bağlamış sizde bir zahmet çalışın yani. Adam bir noktada haklı.
  8. Dontaçhi

Matematikten 27 aldım

Matematikten 27 mi aldın? FIRST TIME ?
  9. Dontaçhi

kopya çekmek günah mı?

Evet günah.
  10. Dontaçhi

Okul müdürü saçımı kesmekle tehtid ediyor. ne yapmalıyım

:D? Öyle bir hakkı yok dostum çok biliyorsa yönetmelikte çıkarsın öyle bir madde göstersin. Yönetmelikte yazan ; Saçlar bakımlı ve temiz olduğu sürece erkek öğrenciler saçlarını uzatabilirler. Sakal ve bıyık kesinlikle yasak. Rasta konusunda bişey diyemem rastanın kendisi biraz kirli...
  11. Dontaçhi

Beden Öğretmenim 50 Şınav 50 Mekik İstiyor Ne Yapabilirim

Dalga mi geciyorsun canim de
  12. Dontaçhi

Lisede sınıflar değişti mi

Eba'dan bakabilirsin.
  13. Dontaçhi

Sorumluluk sınavına gircekmiyim ??

Dostum dediğim gibi bende senelik banko 2 dersten kalıyorum fakat bu güne kadar hiç girmedim sorumluluk sınavına çünkü karne ve baraj derslerim 50nin üzerinde. Sen gene emin olmak için eylülü bekle fakat kafan rahat olsun dediğim gibi girmezsin.
  14. Dontaçhi

Eğer edebiyattan kalsaydın evet girerdin fakat sadece coğrafyan 50nin altınsaysa girmiyorsun gerek yok. Genel ortalamanı yükseltmek için çalışıp girebilirsin ortalama yükseltme sınavına. Bende hep tarihten kaldım bugüne kadar fakat hiç sorumluluğum yok baraj derslerim ve karne notum 50nin...
  15. Dontaçhi

Sanırım girmene gerek yok.
  16. Dontaçhi

Temel Diksiyon Rehberi

AB sayende diksiyonum düzeldi artık diksiyonum ile kız düşürebiliyorum cok tesekkurler
  17. Dontaçhi

10.sınıf boş kontenjan olmayan yere girebilir miyim?

Kontenjan olmayan yere giremezsin.
  18. Dontaçhi

Okullar 6 Eylül'de Açılıyor

Olacak olacakta 18 yaş altı o zamana kadar aşılanmaya başlayacak mı bir de o var? Hadi başlanıldı diyelim % kaçı aşılanmış olacak? Sağlık lisesinde okuduğum halde çok fazla dikkat edilmiyordu tedbirlere falan. Diğer okullar nasıldır Allah bilir.
  19. Dontaçhi

Sorumluluk Sınavı Hakkında

Yok kankam vermene gerek yok
  20. Dontaçhi

9 Tane Sorumlu Vereceğim Ders Var Ne Yapmalıyım?(Kaygılanıyorum)

Hocam 9 ders çokmuş ya. Kafanı kaldırmadan çalışman gerek. Kaygılanmayı dahi düşünmemen, moralini oldukça yüksek tutman gerek
Geri