Arama sonuçları: *

• Users: Dusmax
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Dusmax

Kalan sürede YKS eşit ağırlık derece yapılır mı?

Eşit ağırlık için çok ciddi bir zorlukta değil.Şuan daha bir çok kişi AYT'ye başlamamışken yeni başlıyorken niye derece yapamayasın?
  2. Dusmax

12.sınıf TYT AYT kaynak önerisi?

En sağlamı çözmesi bir şey katmaktan çok aksine daha çok zararına çalışmaktır.Orta seviye yeterli olacaktır.Önerdiğin kaynaklar orta seviye kaynaklar değil ve arkadaş bunlarla başlarsa zorlanıp moralini etkiler.
  3. Dusmax

Çok kapalı bakıyorsun bence hocam.Kişinin eksikliğine göre değişir ama her kitap kolay orta zor diye ilerlemiyor.Kimya da orbital ve aydın kimya için en zor kaynaklardır ve kolay soru çok olmaz içerisinde.Ki soru kalıpları sadece kimya için aynı fizikle biyolojide sınırsız soru tarzı çıkabilir.
  4. Dusmax

Kimya çok zor kalır orbitalde aynı şekil biyotikte öyle
  5. Dusmax

Kanka mezuna kalmak kötü bir şey değil hedefin hayalin varsa gayet iyi bir şey bence.Ben şuan 3.ye hazırlanıyorum mesela benim bile psikolojim alıştı. 1735416786 Bıyıklı matematik al o zaman.
  6. Dusmax

Benim tavsiyem TYT matematik için Mert hoca olacaktır ama Mert Hocanın kitapları piyasada ki orta ve üstü bandındadır. Zor kalı diyorsan Bıyıklı Matematik kamp kitaplarını al oradan ilerlet ve ekstra olarak 345 al ordan tekrar yap.Belli bir zaman sonra deneme çözüp gelen sonuca ve eksiğe bağlı...
  7. Dusmax

Temeli olmayan birisi için zorları önermişsin hocam.
  8. Dusmax

YKS için geç mi kaldım?

Bence Mert hoca.Ama sabit bir kanala bağlı kalma bence.Kanalları senin seçmen gerek.Mesela izle bir kanaldan konu baktın soruları çözebiliyon devam et o kanaldan.Sonra bir konuda anlamamışsın başka kanaldan dinleyip soru çöz.Böyle böyle ilerle.Yine de ana bir kanal belirle kendine.
  9. Dusmax

YKS için geç mi kaldım?

Hocam sana tavsiyem dershane falan düşünmüyorsan koçluk alman.Plan programda zorluk çekiyorsun çünkü.En azından koçluk seni takip eder ve düzen sağlar.Ve yukarıda da gördüm Eyüp B'den anlamadığını söylemişsin.Mert Hoca senin için daha iyi olacaktır.Eyüp B konuları bilene anlatırmış gibi...
  10. Dusmax

TYT 45 Netten 70 Nete çıkar mı ?

Hocam çözemediğin soruları illa kendin çözmeye çalışma video çözümünü izle.Ve defterine not almak yerine kitaptan çizip bol soru çözüp geciktirmeden denemelere geç.Mesela yaz ayında TYT'yi komple bitirebilirsin.Yaz sonu netlerine aldanma, TYT denemeyle çözülebilecek bir sınavdır.Sen temelini at...
  11. Dusmax

TYT 45 Netten 70 Nete çıkar mı ?

Düzgün ve verimli çalışırsan 100 netlere bile rahat ulaşırsın.
  12. Dusmax

Matematikten ilk dönem geçip ikinci dönem kalırsak belge alamaz mıyız?

Pardon hocam karıştırdım dersten kalma ile
  13. Dusmax

Belge alamazsın 1717755168 Bu 4 ders kuralı hep olan bir şey değil miydi? Ben 11. sınıftayken de böyleydi 3 yıl önce
  14. Dusmax

Size denk gelmemiş demek ki hocam.
  15. Dusmax

Sınıfta kalmazsın ve belge alamazsın. Matematikten 2 dönemde de kalsan sınıfta yine kalmazsın
  16. Dusmax

Lise Son 2 Tane Sorumluluk var ne yapmalıyım ?

Yok hocam yazın oluyor.
  17. Dusmax

Lise Son 2 Tane Sorumluluk var ne yapmalıyım ?

Sorumluluktan geçemezsen mezun olamıyorsun diye biliyorum hocam.Yazın tekrar sınav oluyo olabilir hatırlamıyorum.Ben 9. sınıfta kalmıştım Edebiyat'tan ve yazın sorumluluk sınavı olmuştu.Geçemeyenler bir sonra ki yıl yarı yıl tatili zamanlarında sınav olmuştu.
  18. Dusmax

arkadaşlar sanırım ben başaramıyacağım

Hocam mezuna bırakmak kötü bir şey değil.Psikolojine bağlı bir şey.Ama sıkıcı da geçmiyor öyle.
  19. Dusmax

arkadaşlar sanırım ben başaramıyacağım

TYT-AYT? hangisi
Top Bottom