Arama sonuçları: *

• Users: Ege1641
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. E

Anadolu lisesinden mesleğe geçiş

Saçma sapan bir Anadolu lisesindense mesleğe gidip meslek öğrenmek daha mantıklı niye geçmesin
  2. E

Son gün matematik nasıl çalışmalıyım?

Katılmıyorum. Ben matematikten tüm derslerde sohbet ediyorum ve sınava son gün video izleyerek çalıştım. 81 aldım matematikten. Eğer dikkat hataları yapmasaydım 95bile alabilirdim.
  3. E

kütüphanede sabahlamak

Bizim burdaki kütüphane akşamlari kapatiyo saat kaç gibi bilmiyorum ama. Gece kalmak sıkıntı yaratabilir tavsiyem annene babana veya kiminle kaliyosan ona söyle klavyeni alsınlar veya başka bir çözüm klavyeyi tanıdığın bir komşuna da verebilirsin hiç oynamamak istiyosan
  4. E

A101'de amele öğrenci çalıştırılacağı iddiası gerçek mi?

Bu iddiayı koyan kim çok merak ettim. Yalan olduğu çok belli başarısız öğrenciler lafından. Kime göre başarısız öğrenci. Ayrıca sonuçta öğrenciyi zorla okuldan alıp çalıştıramazlar.
  5. E

BİM'e TYT kitapları gelmiş

Üni okunmaz diye bir şey yok. Gidip de saçma sapan oraya girmek için sınava girmenin yeterli olduğu üniversitelere gidersen tabii ki mantıksız hayatından 4sene gider. Ama çalışıp iyi üniversitede iyi bölüm okursan çok iyi yerlere gelebilirsin. Sadece bogazicinden mezunum ve İngilizcem iyi dediğin...
  6. E

Sen bu kafayla düzgün bir yer kazanamazsin zaten. Hem ders çalışmıyim hem de en iyi iş benim olsun derdindesin. Bu düşünceyle bu ülkede ya işsiz kalırsın ya da günde 10saat mesaiyle asgari ücretle çalışırsın
  7. E

O senin zekanla âlakali. Günde 2-3saat çalışıp bogazicine girilebilir. Ama 12saat çalışıp da giremeyedebilirsin. Hem uğraşmaya değmez diyosun hem üniversite okuyunca ıssız kaliniyo diyosun. Ya iyi bir üniversite için calisicaksin ya da üniversite okumayip meslek ogreniceksin. Hem ben çalışmakla...
  8. E

Gidip saçma sapan bir üniversite okursan tabi işsiz kalırsın. Sen çalış git Boğaziçi işletmeye bak bakalım 1hafta işsiz kaliyo musun. Önemli olanin üniversite okumak olmadığını anlamadınız hâla önemli olan iyi bir universitede okumak
  9. E

9.Sınıf YouTube Hoca Önerisi

Tamamdır hocam yarın sabah serviste izlerim biraz
  10. E

Tamamdır hocam saolun bakarım fizikle edebiyata
  11. E

9.sinifim ve yarın deneme var ve fizikle ilgili nerdeyse hiçbir şey bilmiyorum hocadan dolayi. Bildginiz iyi fizik hocası var mı 9.sinif için anlatan? Ayrıca başka derslerden önerileriniz varsa onlar da olur edebiyat vs
  12. E

Sizce 8. Sınıf Deneme Sınavı sonucum iyi mi??

Hedefin OBPli liseyse hocalara sınavlarda nasıl sorucaklarini sor ona göre çalış mesela hoca klasik şekilde sorucaksa sınavda yarı yeni nesil yarı konu olarak çalış
  13. E

Sizce 8. Sınıf Deneme Sınavı sonucum iyi mi??

Eğer iyi bir liseye gitmek istiyosan çok daha fazla netin olmalı matematiğini duzeltmen lazım. Matematiği iyi yapamazsan iyi liseye yerlesemezsin matematikten hep yeni nesil çöz gerekirse diğer dersleri iki günde bir çöz ama matematiği hep çöz konuları kısa sürede anla ki sorulara daha çok vakit...
  14. E

lgs den 0 puan çekersem ne olur

Liseye gidebilirsin zaten gitmek zorundasin ayrıca lgsye çalışmamak için bahane üretme kendine. Ben çalıştım iyi bir okulda okuyorum ve ortam gerçekten fark ediyo. 12lerle bile rahat rahat sohbet edebiliyoruz ama kötü bir okulda okuyan arkadaşım da var çocuğa geçen gün okulda silah çekti...
  15. E

9.Sınıf Edebiyat Soru Bankası önerisi (HepsiBurada)

Üst düzey istiyosan paraf var biraz daha orta-ust düzeyde vip var
  16. E

İokbs derece yapınca 15 günde bir para alınabiliyor mu?

500tam puan alanlar her yaşta varki bunla alakası yok ayrıca öyle bir şey yok arkadaşın yanlış hatirliyo herkese ayda 1yatiyo genelde ayın 18i yatiyo
  17. E

İokbs derece yapınca 15 günde bir para alınabiliyor mu?

Sanmıyorum öyle olduğunu bende de burs var ama ayda 1 yatiyo burs ayrıca 15ayda bir yatsa bile Max ilk 10-15kisiye falandır onlar da 500tam puan yapanlar içindir yani 488puanla dereceye girmiş olucagini sanmıyorum
  18. E

a1 seviye için podcast haber dizi önerisi

Genelde dualingo oneriliyo ben denedim pek verim alamadım ama hocalar ve tanıdıklarım çok oneriyolar herkesin öğrenme biçimine göre değişir ama bence indir dene her gün 15-20dk kullan onu zaten sen unutma diye sana bildirim de yolluyo duolingoyu deneyebilirsin
  19. E

a1 seviye için podcast haber dizi önerisi

Bence A1 için önce uygulamalarla falan grammer ve vocabulary bilginizi geliştirin en azından a2-b1 olun ondan sonra dizilerle geliştirin bende şuan a2yim ve oyunlarda falan anlamakta zorlanabiliyoum bazen o yüzden kursa gidiyorum ama bütçe yoksa ücretsiz uygulamalar var
  20. E

Lise için Test kitabı önerisi

Parafi ben internetten 60,70liradan aldım indirimden çok uyguna geldi 7kitabini 450liraya falan aldım (evet maalesef bu fiyatcok uygun) bunlar dışında vip yayinlari da iyi EİS yayınlarını da aldirdilar bizim hocalar
Top Bottom