Arama sonuçları: *

1. Emir Aydın

Yönetim Bilişim Sistemleri Mezunuyum Düşünenler İstediğini Sorabilir

@Existentia Sakarya YBS hakkında bilgin veya oradan tanıdıkların var mı? Sence iyi bir üniversite mi?
  2. Emir Aydın

10 Gün Yok Yazılmada Anında Sınıfta mı Kalınıyor?

Anında kalmıyorsun sene sonunda sistem otomatik olarak bırakıyor.
  3. Emir Aydın

EA Tarafında En Mantıklı Meslek Nedir?

Tabi ki önü çok açık ama şu anda herkes bir şekilde yazılıma girişmeye çalışıyor, bu da sıkıntı yaratabilir diye düşünüyorum. Eskiden mühendis ol, öğretmen ol kendini kurtarırsın denilen çocuklar şu anda iş arıyor. :peepo1:
  4. Emir Aydın

Önü açık gibi, iş olanağı çok, ama belli olmaz. :peepo1:
  5. Emir Aydın

Bence şu anda herkesin çok mantıklı dediği meslekler mantıklı değil. Zamanında herkes mühendis olmaya çalıştı şimdi işsizler. En optimum seçimi yapmak gerçekten zor. Tabi ki bunlar benim düşüncelerim. :peepo1:
  6. Emir Aydın

70 GÜNDE Eşit ağırlıkta 370 BİN YAPILIR MI

Sayısal, EA, Sözel, Dil başvuru sayılarının ayrı ayrı gösterildiği bir kaynak var mı? Toplam başvuruyu açıkladılar ancak ben de EA'dan tam olarak kaç kişinin başvurduğunu merak ediyorum. Muhtemelen yoktur ama belki vardır diye şansımı deneyeyim dedim. :)
  7. Emir Aydın

50 ile 75 arasına teşekkür gelirmi?

Gene ortalamanın 70-84.99 arasında olması gerekiyor. Ayrıca hiçbir dersten kalmaman lazım. Bu şartları yerine getirebilirsen teşekkür belgesi alabilirsin. Not: Ayrıca özürsüz devamsızlığın 5 günden düşük olmalı.
  8. Emir Aydın

YKS Barajlar Puanları Kaldırıldı ve TYT süresi 165DK oldu!

Yapamayanlar için yapamamak için daha fazla süre. :peepo2:
  9. Emir Aydın

YKS Barajlar Puanları Kaldırıldı ve TYT süresi 165DK oldu!

Harika. :kedi:
  10. Emir Aydın

Soruyu Tam anlamadım Fizik 11. Sınıf

Hepsinin doğru olması lazım, soruda sıkıntı olabilir.
  11. Emir Aydın

2004'lüler En Başarısız Öğrenci Toplumu mu?

Kocaeli/Başiskele'de oturuyorum, okul da Kocaeli Anadolu Lisesi. Okul sınavla alınsın diye çok imza topladılar ama imzalar dikkate alınmadı, merkezi yerleştirmede kaldı.
  12. Emir Aydın

2004'lüler En Başarısız Öğrenci Toplumu mu?

Ben de 2004'lüyüm. Ortalamam yüksek olduğu için merkezi yerleştirme ile bulunduğum şehrin en iyi anadolu lisesine girdim. TEOG zamanında bu okulun fen liseleriyle yarıştığını söylüyorlardı. İlk gittiğimizde bize de böyle bir muamele yapılmıştı, hatta üst sınıflar ilk törende bizi alkışlayarak...
  13. Emir Aydın

Siz Önlem Gibi bir şey Gördünüz mü Sınavlarda? (Düzenlendi)

Taşıdım. Bu tarz işlemler için rapor sistemini kullanmanı tavsiye ederim, konu boşuna kirlenmemiş olur. :)
  14. Emir Aydın

9. Sınıfta 3 dersten kaldım ama sınıfı geçtim ileride sorun yaratır mı ?

Bildiğim kadarıyla sorumlu geçmedin.
  15. Emir Aydın

9. Sınıfta 3 dersten kaldım ama sınıfı geçtim ileride sorun yaratır mı ?

50 olması lazım, genel ortalama 50'nin altında olmadığı sürece sınıfta kalmıyorsun. Baraj ders olan edebiyat dersinin notu 50'nin altında olursa sınıfı sorumlu olarak geçiyorsun. Edebiyat ortalaman 50'nin altında olduğu için bir sonraki sınıfta tekrardan edebiyat sınıfı oluyorsun. Bu edebiyat...
  16. Emir Aydın

Ödev için fon müziği

Nurettin Rençber-Ay Düşünce veya Beethoven-Ay Işığı Sonatı'nı kullanabilirsin. İkisi de sevdiğim parçalardır.
  17. Emir Aydın

Ortalamanız kaç takdir mi teşekkür mü alıyorsunuz ?

49,6750 olması lazım.
  18. Emir Aydın

okullardda ders saatine göre ortalam mı ediyor

Yapacakları etki aynı, bu yüzden resimden 100 aldığında biyolojiden de 100 almış gibi sevinebilirsin. Veya çok karamsarsan çok çalıştığın biyoloji sınavında 100 alınca sadece resim kadar etki ettiğini düşünerek üzülebilirsin. :)
  19. Emir Aydın

Okul bu sene ne zaman acilir

Vaka sayısı kabul edilebilir bir düzeye indiği zaman açılır, onun dışında herhangi bir şekilde açılabileceğini sanmıyorum.
  20. Emir Aydın

Neden Halen Sınavlarla İlgili Net Bir Açıklama Yok

O zaman herkes 80 civarı not alır ve rahatlıkla sınıfı geçerler. 1. sınavı çoktan olan öğrenciler için büyük haksızlık olur.
Top Bottom