Arama sonuçları: *

1. E

Say 200k meslek öneri

çok teşekkür ederim bu aralar ister istemez bi umutsuzluğa kapılıyor insan şu zamana kadar fazla adam akıllı çalışmadım benim hatam bilgisayar da çok vakit geçiriyordum bugün kasanın fişini çektim üniversiteyi kazanayım rahat rahat oynar kafasıyla 1738796314 Babam okul hayatıma çok yatırım...
  2. E

Say 200k meslek öneri

Merhaba mezun senemdeyim mezun senemde olmama rağmen Şuan tyt de 60 net yapıyorum leş gibi ayt daha da leş gibi ve sınava 4 ay kaldı ne yapacağımı bilmiyorum sayısal 200 K hedefim ama oralardan bile bir yer tutturacağıma şüpheliyim sizce yazılabilecek İstanbul içi 200k güzel yer varmı aile...
  3. E

Ayt matematik netlerimi nasıl arttırabilirim

teşekkürler önerileriniz için birazda içimi rahatlatmak için açmıştım konuyu sağolun
  4. E

aklımda bir yerde vardı bu konu dinleyip onları çözersem hallederim sanırım kanal öneriniz varmı peki 1736952207 ayt 40 net tyt 80 net istiyorum şuan tyt 70 netim var ama ayt 8 net
  5. E

işte nasıl arttırabilirim
  6. E

ayt fenler genel olarak çalışınca video çözüm izleye izleye halloluyor şuan olarak her branşta en kötü 8 doğrum oluyor matematikte 4 doğrum oluyor mezun senem ve bu çok kötü şuanlık için acil olarak matematiği halletmem lazım dershaney gidiyorum dersler idinliyorum iyi güzel ama soru çözmeye...
  7. E

rehber matematikten 49 günde tyt kitabı sınav kazandırır mı

az çok temelim var 0 dan sonuna kadar adam akıllı matematiği halletmek istiyorum ama birisine bakıyorum mert hoca diyor biri eyüp hoca diyor valla kafam çok karıştı rehber matematik bana çok samimi geliyor ama millette çok kötü anlatıyor diyor ney apsam bilemedim
  8. E

rehber matematikten 49 günde tyt kitabı sınav kazandırır mı

geçenlerde kitap dizdim işte rehber matematik dr biyoloji falan filan derken rehber matematiğe başladım ama içimde bir his var sanki adam özet yapıp geçiyor gibi daha önceden çalışan arkadaşlar bu durum hakkında yardımcı olabilir mi
  9. E

690k sayısal neresi yazılır

690 gelmiş ne yazabilirim istanbul içi olursa daya iyi olur bilgisayarla alakalı bölüm varsa süper olur
  10. E

600k sıralama neresi gelir

bölüm olarak ne önerirsiniz
  11. E

🔥 YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI!

mezuna kalırsam bu ev bana cehennem olur şimdiden başladılar bide 2007 liyim ona rağmen ekstra 1senem olmasına rağmen caz yapıyorlar
  12. E

🔥 YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI!

690k sayısal yapmışım :d ne yazılır bilgisayar programcılığı yazıp dgs ile mühendisliğe geçilir mi
  13. E

Ek puan ne kadar alıcamm

yok o meslek okuluyla alakalı
  14. E

600k sıralama neresi gelir

620k mı ne sayısal sıralama yapmışım ne yazabilirim istanbul içi
  15. E

MSÜ başvururken çıkan hata

Hocam 29 Ocak son gün değil miydi
Top Bottom