Arama sonuçları: *

1. EnesOzkan10

Hızlı cevap lazım pasaport hakkında

Rica ederim hocam iyi geceler.
  2. EnesOzkan10

O zaman velin deneyecek olmazsa okul veriyordu.
  3. EnesOzkan10

https://turkiye.gov.tr/milli-egitim-ogrencilik-belgesi-sorgulama https://turkiye.gov.tr/ogrenci-bilgi-sistemi şu ikisinden birini dene
  4. EnesOzkan10

Kendi e-devlet hesabın varsa oradan bak olmadı anne veya babanın en kötü okul verir. Bende onu da sistemden aldılar diye hatırlıyorum istememişti benden belgeyi.
  5. EnesOzkan10

Makineden sıranı alıp giriyorsun bir kaç ay içinde çelikmiş biyometrik isteniyordu galiba dekont genelde ihtiyaç olmuyor ama sistemde arıza olur vs. sen yanında götür başka da bir şey hatırlamıyorum valla
  6. EnesOzkan10

Şuan zamsız almanın tek yolu sabahki randevuna bir şekilde yetişmek bence başarabiliyorsan ona git bir şekilde 18'den küçüksün diye sıkıntı çıkarırlar mı bilmiyorum. Olmadı bence boşuna para ödemek istemiyorsan öğleden sonra kalkıp tireye falan bi randevu deneyip git biraz uğraştırıcı ulaşım...
  7. EnesOzkan10

Hocam sanırım olmuyor çevrenizde birinde de varsa sizin adınıza da ödeyebiliyor diye biliyorum.
  8. EnesOzkan10

Ziraat mobilden ödeniyor. NVI'nin internet sitesi üzerinden de oluyor mu bilmiyorum
  9. EnesOzkan10

Hocam vergi dairesi neden gerekiyor ki direkt nüfus müdürlüğüne gideceksiniz.
  10. EnesOzkan10

Hocam konakta saat kulesinin orada yok muydu vergi dairesi
  11. EnesOzkan10

Hocam sistem falan değişmiştir diye bir ümit dene istersen şimdiden yatırmayı ama olmazsa ilk yatırdığın zamsız tutar geç iade ediliyor, yanlış hatırlamıyorsam 1 ay sürdü benim ücretin iade edilmesi
  12. EnesOzkan10

kral geçen sene aynı durumu yaşadım yıl başından önce ödemiştim seve seve tekrar ödettiler zamlı ücreti Tire'de falan boş olur muhtemelen oradaki myo'da okumuştum nüfusum Balıkesirdeydi sıkıntı yaşamadım.
Top Bottom