Arama sonuçları: *

• Users: ErenROG
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. ErenROG

Sizce En Zor Matematik Konusu Hangisidir?

Diferansiyel
  2. ErenROG

Hocanın Sınav kağıdını vermesi zorunlumu?

Bizim hocalar kendilerini ilah gibi gördüğü için artistlik yapabiliyor. Vermeyebilir ama vermek zorunda. Görme hakkın var. Vermezse dilekçe ile söke söke alırsın ama uğraşmaya, hocayla aranı bozmana değmez. Başına bela olur.
  3. ErenROG

9.sınıfım ve 2 dersden kalıyorum. Bir sorun olur mu?

Oran - Orantı diye bir şey görmedin mi dostum hayatında? Ne demek matematik ile ilgili değil? Çorba yapmıyor adam göz kararı kimyasal eklesin ilaca.
  4. ErenROG

9.sınıf matematik ve edebiyat için önerebileceğiniz kanal varmı

Matematik için Matematiğin Güler Yüzü.
  5. ErenROG

Felsefeden anlayanlar bu boşluk doldurma sorularına bakabilir mi?(kelimeler var)

https://egitimportali.medium.com/felsefe-nedir-felsefenin-tan%C4%B1m%C4%B1-ve-anlam%C4%B1-94a21eb92d87
  6. ErenROG

Felsefeden anlayanlar bu boşluk doldurma sorularına bakabilir mi?(kelimeler var)

Google'da bunların hepsinin cevabı var. Burada konu açana kadar oradan hepsini bulabilirdin.
  7. ErenROG

Sizce Sınavlar Olmalımı?Sınıfta Kalma Olmalımı?

Başlığı ve mesajındaki o kadar hatayı görünce neden sınava girmek istemediğin anlaşılıyor.
  8. ErenROG

2021 TYT - DEVLET 100 PUAN EKLEYECEKMİŞ

Hep veriyordu zaten. Senin puanının üstüne 100 puan eklemiyor. 1-2 net yapanlar 100 puan almış gibi sayılıyor. Ki eklese de hiç bir fark olmaz çünkü herkese 100 puan ekleyince sıralamalar değişmez.
  9. ErenROG

[ÖNERI] YouTube 'da eğitim kanalları

Tunç Kurt'un örnek aldığı adam Mustafa Güler'i yazmamışsın. Sınava girecek adam Tunç Kurt dinlemesin.
  10. ErenROG

Gitmek İstediğim Üniversite <3

İkisi de.
  11. ErenROG

Sen yaparsın koçum.
  12. ErenROG

Ortalamanız kaç takdir mi teşekkür mü alıyorsunuz ?

Hayır. Hocayla kavga etmiştim. Notlarım 70 civarıydı 2 sınavda da. Kanaat notlarını 20-20 verdi hoca ve kaldım. Benim zamanımda geçme notu 50'ydi.
  13. ErenROG

La yeter sen de iyice büyüttün şurayı he sanki massachusetts institute of technologye gidiceksin.
  14. ErenROG

Ortalamanız kaç takdir mi teşekkür mü alıyorsunuz ?

11. sınıfta 95 ile düz geçmiştim. Fizikten kaldığım için.
  15. ErenROG

eşit ağırlık okuyup yazılımcı olabilir miyim ?

Fizik-Kimya-Biyolojiyi tek başına asla yapamazsın. Yardım alman şart.
  16. ErenROG

Fransızca ödevim için yardım lazım

Dostum ben senin ne yaptığını nereden bileyim? Adam akıllı bir konu bekliyorum senden. Birlikte yapalım işte. Tek başıma mı yapayım?
  17. ErenROG

Geldim dostum.
  18. ErenROG

Olurum.
  19. ErenROG

Tamam bir kaç saate yardımcı olurum. İşteyim şuan.
  20. ErenROG

Bunları cümle hâlinde yazakcaksın yani. Paragraf olarak bir metin mi oluşturacaksın, yoksa 15 tane cümle mi?
Top Bottom