Arama sonuçları: *

• Users: Etoow
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. E

İngilizce nasıl gelişir?

kanka tek yapacagin sey anadili ingilzice olan kisilerle konusmak olmali , bu en etklili ve hizli yontem cunku deniyorsun surekli bir hiz kazaniyorsun ve dinlerken kulak asinaligi kazaniyorsun neyin dogru oldugunu anliyorsun
  2. E

[ANKET] İngilizce biliyor musunuz?

3. E

Sınavlar çok erkenden mi başlıyor?

olm sizin yeni baslayacak benim yarin sinavlarim bitio
  4. E

Nasıl ders çalışma isteğiniz geliyor

hocam cevabı buraya da atarsan çok mutlu oluruz bak merak ettik şimdi kızın ne diyceğini
  5. E

bence iyi olur ders niyetine işleri de kaynatırsınız o ara bi kızla git bencede 1667328831 her sınava 5 kız 2 erkek çalışıyoruz birisiyle olcam gibi bende mmuhabbet sarıor arada geyik falan yapıyoruz dc de sesli görüntülüdeyken
  6. E

kütüphane için tek başına gitme bence ingilizcesi ve tarihi en iyi olan kişiler ile gitmeyi deneyebilirsin samimi olmadığın bir kız veya erkek de olsa şehir ankara ise birlikte gidek :D
  7. E

arkadaşların ile dc üzerinden sesli çalışmaya başlayabilirsiniz benim de hiç glemiyordu bu sene böyle hazırlandık 10. sınıfım bende kimya hariç hepsinden 100 aldım kimyadan da çok saçma hatalar yapıp 80 aldım
  8. E

sınıf kaçtı
  9. E

2021 Lise Taban puanlarına nereden bakılır

arkadaşlar acaba nereden bakabilirim link olan atabilir mi 387 aldım 7.45 yüzdelik girdim
  10. E

Ortalamanız kaç takdir mi teşekkür mü alıyorsunuz ?

Şuan 8.sınıfım ilk sınavların ortalaması 99,8
Top Bottom