Arama sonuçları: *

• Users: Eyisha
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Eyisha

Yks mezuna kalınca obp mevzusu

yok yok kafan rahat olsun tercih yapmadın/tercih yaptın yerleşemedin obp ye bişi olmuyor chill bro
  2. Eyisha

Yks mezuna kalınca obp mevzusu

mezun biriyim. diyelim ki sonuç açıklandı üni seçtim ama gelmedi ünisiz kaldın obp'n düşmez üni seçtin geldi seneye tekrar girdin obp'n yarı yarıya gider nokta fazlası yok.
  3. Eyisha

Yksye Galatasaray formasi ile girebilir miyim?

bişi olmaz bence ben terlik deniz şortu ile gittim kimse de bişi demedi
  4. Eyisha

MSÜ Hakkında yardım !!

sınava girenlerin %80'i denemek için giriyor kendine puan vs önemli ama o sıralamada önünde olanların cok cok büyük kısmı denemicek bile girmeyi sıralamada 5-10 bin geride isen girme şansın yine var
  5. Eyisha

ayt tarih için kanal

vallahi karıştırıyordum bunu gklşfdjsgşkldfsjgdfsşgkdfsşbhgjkşdfshgıdf
  6. Eyisha

ayt tarih için kanal

benim hocam 110 video ile 1er saatlik video ile anlatıyor. 1710531187 çok uzun yetişmez ki
  7. Eyisha

ayt tarih için kanal

sözelciyim ayt tarihe başlayacağım onun için kanal önerir misiniz video sayısı aşırı olmasın 40-50 video max bazı kanallar 100 110 videoda anlatmış o kadar zamanım yok başka derslere de bakmam lazım bildiğiniz iyi anlatan gerekli olanları anlatan bir kanal önerir misiniz
  8. Eyisha

Yks ye nasıl çalışılmalı ?

hedef ve alan ?
  9. Eyisha

Sıfırdan AYT edebiyat kaç günde biter?

yetmez kanka edebiyat nankör ders ben şuan 4 soru bankası ile gidiyorum içimden bir ses yetmicek diyor konu konu 4-5 soru bankası ile kolay gider çok konu olduğu için her başlık için zaten en fazla 2-3 test oluyor o yüzden 4 kitabın olsa nazim şekiller için bile en fazla 10 test olucak elinde o...
  10. Eyisha

Türkçe ve edebiyat için deneme önerisi

denemelere başlayacam da güzel yayınlar önerir misiniz amacım her sabah türkçe edebiyat denemesi çözmek günde 1er tane çözücem deneme sayısı fazla olan iyi yayınlar bekliyorum türkçeden de edebiyat için de 4-5 tane yayın önerebilirsiniz 1 tane önerseniz de olur toplarım ben onları şimdiden...
  11. Eyisha

Ösym Fotoğraf Hk.

tyt sosyal kolay türkçe içinde türkçenin matematiği kanalından çalış ekleri ezberletmeden mantığı ile öğretiyor 1.5 ayda bitirirsin sağlam kanaldır fen için bişi diyemem sözelciyim kafam basmıyor sosyal içinde coğrafyanın kodları ve sevdiğin bir tarih kanalı bak din kolay felsefe için de son 1...
  12. Eyisha

10.sınıf biyolojiden kaldım

kanka liseden mezun oldum bana hiçbir şey işlemiyor şuan
  13. Eyisha

10.sınıf biyolojiden kaldım

hallet olm 2. dönem ben 9da dersten kalmıştım ayıp olmasın diye 11 sonunda verdim rahat ol bir süre sonra hocalar bıkıyor senden zaten diyo git be adam geç sende bizde kurtulak
  14. Eyisha

ayt edebiyat kanal önerisi

sözelciyim edebiyata başlicam mezuna kaldım sağlam bir kendi kaynağı olan ve güzelce gerelsiz detaylı değil de bilmemiz gereken şeyleri anlatan sağlam bir youtube kanalı söyler misiniz
  15. Eyisha

🎁 Hafızamı nasıl güçlendirebilirim?

Bazı şeyleri zamanla unutursun ama onu unutamazsın.
  16. Eyisha

Ben bittim (kopya olayı)

sen bittin hayat bitti geçmiş olsun sanayide yer aramaya başla kendine şimdiden
  17. Eyisha

12. Sınıfa Eşit Ağırlık başlayıp Sözele geçmek ne kadar mantıklı?

200e gittiğin bölümleri de yazarsın sözelde
  18. Eyisha

12. Sınıfa Eşit Ağırlık başlayıp Sözele geçmek ne kadar mantıklı?

11 de EA okumuş 12 de sözele geçmiş ve şuan mezuna kalan biri olarak söyleyeyim sözele geçmek istiyorsan geç sosyal kısmında eksiğin yoksa yapman gereken tek şey ayt matematik yerine ayt edebiyat çalışmak olcak ve 7.5 ayda süper üst seviye olmasa da 24 sorudan ciddi anlamda çalışırsan 16-17 min...
  19. Eyisha

Açık Liseden nasıl mezun olabilirim?

dersler hala online ise birine yaptır ben 12 de geçen sene açığa geçtim dershaneye gidiyordum sadece hocalarıma yaptırdım her şeyi eğer online sınav yoksa şuan bileğine kuvvet aslanım
  20. Eyisha

TYT başlangıç seviyesi matematik kanal önerisi

soruları vs yeterli mi peki konuyu anlamaya ve diyelim temel kavramlar bitti hemen sonrkai konuya mı geçeyim yoksa ayrıyeten başka bir soru kitabından o konuyu bitirip öyle mi diğer konuya geçmeliyim ?
Top Bottom