Arama sonuçları: *

1. F1nerF1rst

YKS SAY 170K ÖNERİLERİ

inşaat mühendisliği okunmaz çekilecek çile değil kuzenim okuyor şuanda sınavlara yerine girecek adam arıyor matematik konusunda çok zor örnek sorular var elimde atabilirim :)
  2. F1nerF1rst

YKS Sonuçları ne zaman açıklanıcak?

Teşekkürler kardeşim Allaha emanet
  3. F1nerF1rst

Anladım hakkında hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin :)
  4. F1nerF1rst

durum nedir kardeşim istediğin olmuştur umarım
  5. F1nerF1rst

ünide stajlarımızı maaşsız yapmıştık lise zamanı o zaman ekonomisine göre 2 3 kurul görmüştü elimiz güncel olarak maaşlarda sıkıntı çeken şikayetçi çok var hastanede tüm gün aynı mevzular konuşuluyor hemşire odasında extra nöbetlerle bana tek başıma yetiyor ama tek maaşla günümüzde bir aileye...
  6. F1nerF1rst

ilk senen olduğunu varsayıyorum yksde kardeşim şöyle belirteyim ben zaten sağlık meslek lisesi çıkışlıyım ondan benim başka seçeneğimde yoktu hastane içine başlarda alışmak zor geliyor stajda ama sağlıkçı olabilirim diyosan içinden geliyosa biçilmiş kaftan olur sana 1689804190 ben çok memnunum...
  7. F1nerF1rst

yeni nesil gümbür gümbür ben 90 tyt 75 aytyle okudum olum :D hemşireliği
  8. F1nerF1rst

Sınıfta tek erkek olmak

Sağlık Meslek çıkışlıyım 140 öğrenci 14 erkek mi ne vardı bizim dönemde biz 3 erkek 30 veya 29 kızdık avantajı güzelliği her anlamda iyiydi
  9. F1nerF1rst

Üniversite sınavına hazırlanmış abilerim ablalarım bakar mısınız?

Özdebirin denemeleri ile hazırlanmıştım ben zamanında dershaneye yazılmamıştım meslek lisesi olduğu için çok yoruyordu staj çıkışı dershane ama haftasonları falan dershanelerdeki denemelere para verip giriyordum mebşn kaynaklarında sık yararlandım tam kaynak isimlerini hatırlamıyorum ama hız ve...
  10. F1nerF1rst

Staj dersinden kalmak

1 sene uzadı ilk ve acil yardım :) staj dersi büyük dert çok kıl sorumlular var bazı fakültelerde
  11. F1nerF1rst

Meslek Lisesi Mezununun Aldığı Ek puan

0.12 ve 0.18 olması lazım anadolu ile meslek lisesi farklarının 2 yıllık gidersen bu ek puandan faydalanabiliyorsun 4 yıllıklarda meslek liseleri artık ek puan vermiyordu sanırsam
  12. F1nerF1rst

Meslek Lisesi Mezununun Aldığı Ek puan

obp alınıyordu yanlış hatırlamıyosam
  13. F1nerF1rst

8.sınıf olan arkadaşlar netleriniz nasıl ?

Sağlık meslek okuyorum bakalım ayt hemşirelik amacım yapabilirim gibi geliyor bu dönem ortalamam 85 i geçti fakat elimde çok ciddi bir sakatlık olduğu için 3 hafta gitmedim okula ingilizce hocamız beni gitmediğim zamanların ödevlerinden sorumlu tutup sözlülerle bıraktığı için sağ olsun takdir...
  14. F1nerF1rst

Hocam benim seneye YKS var ben 2018 2019 dönemi girdim zaten sınava 11.sınıfım şuan :D 1642850755 öyle öyle dediler gerçekte oldu bence virüs dönemi açıkçası yattım :D hayaldi gerçek oldu hocam
  15. F1nerF1rst

2018 2019 dönemi girdim ingilizce fullemiştim galiba türkçe 19 mat 10 net yapmıştım extra çalışma olmadan sınav bana kalırsa okuldaki sınavlara adam akıllı çalıştıkların günlük tekrar ile extra bir destek olmadan yapılıyor
  16. F1nerF1rst

Bir Derste Kalmak Hakkında Sorum Var

kaldığın ders var ise ve 5 gün özürsüz devamsızlığı geçmiş ise hiç bir belge alınmıyor maalesef
  17. F1nerF1rst

hocam baraj ders değilse sorumluluk verilmiyor diye biliyorum ben yani sağlık meslekteyim edebiyat ve kimyadan kaldım 9 da kimya vermedim ama edebiyat sorumluluğu verip 10.sınıfta kurtuldum
  18. F1nerF1rst

baraj ders değilse sorumluluk vermiyorsun soruna gelicek olursak evet 2 dönem ortalaması 2 ye bölünüyor
  19. F1nerF1rst

Soruyu Tam anlamadım Fizik 11. Sınıf

fizik görmüyorum ki meslekteyim :D
  20. F1nerF1rst

Soruyu Tam anlamadım Fizik 11. Sınıf

cevap l.ll gibi ama kesin doğru diyor ve gitmiştir değil yer değiştirmiştir diyor ondan totelde 1400km oluyor
Top Bottom