Arama sonuçları: *

1. Faveouls

Yks sınavına girerken kimlikteki çocukluk fotoğrafı sıkıntı olur mu?

Değiştirmende her yönden fayda var. 18 yaşına gelip kimliğinde çocukluk fotoğrafın var ise senin hatan. Çok zor bir şey değil, fotoğraf çektirip nüfus müdürlüğüne gidiyorsun. Kimlik fotoğrafın sorun yaratır çoğu yerde zaten. Kimlik onayı geçerli olan hiçbir yerde işe yaramaz. Değiştir en kısa...
  2. Faveouls

KYK Öğrenim Kredisi başvuru tarihi geçti mi?

Kasım ayı gibi falan başvurular başlar fakat almanı tavsiye etmem kanka. Aylık 1250-1500TL falan mı neymiş. O kadar parayı tek bir şeye harcasan yemek vs. gibi 1 hafta dayanmaz. Sonrasında ödemesi de dert zaten başına kalıyor mezun olunca 30K-50K. Zaten çalışıyorsan üstüne onu alıp mezun olunca...
  3. Faveouls

Lise 3 ortalama ile sınıfta kaldım açığa geçersem 12 den devam edebilir miyim

Sen kayıt olunca açık öğretim lise dersleri otomatik olarak müfredatına eklenecek zaten, şu an kaybolup kaybolmaması önemli değil. Sen kaydını yaptır müfredat derslerinin tümünü sistemden görürsün zaten.
  4. Faveouls

Teşekkür ederim, size de iyi bayramlar dilerim. Evet o sorumlu olduğunuz dersler + müfredat derslerini vermeniz gerekecek.
  5. Faveouls

Ne demek kardeşim durumunu açıklamana gerek yok, kimse niye kaldın diye yargılama hakkına sahip değil. Kendince sorunların, işlerin vs. olabilir. Umarım en iyi şekilde bu durumları halledersin. İyi günler canım benim dikkat et kendine.
  6. Faveouls

Açığa geçip 12. sınıf gibi devam edebilirsin dostum, sadece 1 yılda 11. sınıfta kaldığın ve 12. sınıftaki tüm mevcut dersleri vermen gerekiyor mezun olabilmen için.
  7. Faveouls

Açıkta öyle olmuyor dostum, üniversite mantığı gibi düşün üst sınıfa geçebilirsin ama tüm dersleri vermen gerekir mezun olabilmek için. Kesin bir şey bilmeden insanları yanıltma lütfen.
  8. Faveouls

Okula Dövme İle Gitmek Yasak Mı ?

Ben yazmak istememiştim ama yazmışsın teşekkürler. Dediğim gibi şu an yaşı daha genç olduğu için çok farkında değil ama yıllar sonra anlar gereksizliğini.
  9. Faveouls

Okula Dövme İle Gitmek Yasak Mı ?

Ergenlik çağı isteklerini dizginle dostum, ne dövme yaptırmayı ne de kulak deldirmeni önermem bi 5-6 yıl sonra anlarsın(kendi düşüncem yapma demiyorum sadece önermediğimi belirtiyorum) ayrıca ailen problem çıkartmıyorsa dövme için okul müdür veya yardımcısı bir şey yapamaz fakat küpeye izin...
  10. Faveouls

2022de sınıfta kalma nasıl olacak

Sadece edebiyat dersi için bütünleme tarzı bir sınava giriyorsun diye biliyorum lisede.
  11. Faveouls

MSÜ Sınavı Tavsiye-Öneri

Tek önerim, okul deneme sınavına giriyormuşsun gibi mentalitede olman. Ben rahat rahat girdim çıktım Hava Harp okulunu kazandım ama amacım denemek için olduğundan fiziksel sınava vs. gitmedim. Amacın subay veya astsubaylık ise ben kendim için kesinlikle istemedim, tavsiyede etmem. Aileden, evden...
  12. Faveouls

Faber castell kalemin orijinal olduğu nasıl anlaşılır

laptop ile yazıyorsun değil mi? hahahaa yazım hatalarından belli oluyor. Touchpad yüzünden.
  13. Faveouls

Sıralamam 150 GÜNDE 200K OLUR MU ?

Mesele çok çalışmak değil, mesele o zamanı verimli bir şekilde geçirmek.5-6 saat değil istersen 10 saat çalış fakat verimsiz geçen her dakika senin lehine.Önce kendi kafanda hallet sonra, proglama ve çalışma olayına geçiiş yap.2019-2020 dönemi YKS'de 3.8 Milyon katılımcıdan 780.000 katılımcı...
  14. Faveouls

Yılbaşı için mâni önerisi

eyvallah :) 1610022162 Kimki yaparsa yılbaşını bu dünyada baş tacı... Mazallah öbür dünyada g...... kaçar süslediği çam ağacı. Vallahi alıntı benim eserim değil.Vuramyın bana.
  15. Faveouls

Yılbaşı için mâni önerisi

Mâni yazı verseydin ya.Bende yılbaşı için mani ne, ne diyor bu diyorum.
Top Bottom