Arama sonuçları: *

1. F

Pasaport hakkinda yardimci olur musunuz

İlla bu sene içinde alacaksanız gidin randevu alın orada öğrenin bizim söylememizle olacak bir şey değil.
  2. F

Ben 10 yıllık için para ödemiştim şanslık bir olay yok olsa adamlar pasaport süresine göre neden fiyat koysun ? 1732982512 Hocam randevu al git en kötü 5 yıllık çekersin %45 zam nedir çok fazla. Ben aldığım zaman 1k'dan azdı.
  3. F

Dostum yanlış biliyor olmayasın ? Parasına göre değişiyor en fazla 10 yıllık veriyor o da en pahalısı zaten ben ilk pasaportumu 10 yıllık aldım ona göre para verdim şans ile ne alakası var ?
  4. F

Ben de mezun sayıldığım için harç ücretini ödemiştim sanki. Sistemde aktif öğrenci gözükmen lazım diye biliyorum.
  5. F

Dotum yanlış olmasın ama reşit olmayana 10 yıllık vermiyorlardı sanki, ben reşit olur olmaz 10 yıllık almıştım. Şöyle bir bilgi var sen de araştır emin ol.
  6. F

İngilizceyi nasıl öğrenebilirim?

Ben hiç kullanmadım hocam ama youtube'dan bakabilirsin ya da forumlardan.
  7. F

İngilizceyi nasıl öğrenebilirim?

Bu sana bağlı kesin bir şey söyleyemem. Bazısı dizi/film izleyerek, oyun oynayarak, kursa giderek öğreniyor burada önemli olan senin öğrenme şeklin. Ben bunu anlayana kadar çok zaman geçmişti mesela ben kursa giderek öğrenemiyorum. Ben mesela pratik yaparak öğrenebiliyorum karşımda gerçekten...
  8. F

Üniversite de devamsızlık ne zaman sıfırlanıyor

Rica ederim
  9. F

Özel üniversite ise bilemem onların sistemleri çok farklı oluyor bazen ama sizin devamsızlık hakkınız ders bazlıdır. 1 dönemde odersten 15 tane varsa atıyorum devamsızlık hakkınız 5'tir ve gelecek dönem bu ders olmadığı içinde devamsızlık hakkınız sıfırlanır.
  10. F

4 haftalık derken %40 a %60 gibi mi yani derslerin %60'ına girmen lazım gibisinde. Dönem sonu devamsızlık sıfırlanır ikinci dönemde ya o dersin devamını ya da yeni ders alırsın. Birinci dönemdeki devamsızlığın ikinci dönemi bağlamaz.
  11. F

Disiplin cezam ne olur

Zamanında müdür yardımcısı pencereden bizi izlerken gözünün önünde okuldan kaçmıştım gerçi 15dk sonra geri dönmüştüm, bir şey olacağını zannetmiyorum hele şimdi kimse kimseye bir şey yapmıyor.
Top Bottom