Arama sonuçları: *

1. Frecksloin

IOKBS 6. sınıf kitap onerisi??

Kardeşime 6. sınıf konu kazanımı ağırlıklı kitap almak istiyorum, bu yıl sınava girecek, iyi yayınlar nelerdir?
  2. Frecksloin

50 ile 75 arasına teşekkür gelirmi?

ortalaman 70 üstü ise alırsın
  3. Frecksloin

Benim standartlarıma göre uygun dil var mı?

her zaman
  4. Frecksloin

ingilizcenizi b2, c1 seviyesine getirince öğrenmek istediğiniz dilleri ingilizce üzerinden öğrenmeyi deneybilirsiniz. benim ingilzce seviyem de b1 olduğu için kendimi daha fazla geliştirmem gerekiyor. nette deneyimleyen insanların yorumlarına bakabilirsiniz
  5. Frecksloin

ingilizce, eğer türkçeden başka dil bilmiyorsanız bence ilk olarak ingilizceden başlayın, gerçekten kolay bir dil her dildeki gibi kelime öğrenimi ve cümle temel yapıları hakkında 1 2 ay düzenli çalışırsanız hafiften öğrenmeye başladığınızı fark edeceksiniz. sürekli pekiştirdikçe de 6. ayda...
  6. Frecksloin

Alan Seçmeme yardımcı olur musunuz

hocam öyle değil işte, sen istediğin bölüme odakalanacaksın ve mesleğin için çabalayacaksın, 9 10 ortaokul gibi tüm dersler var sayısalda mesela sayısala odaklanacaksın, orda başarın artacak.
  7. Frecksloin

Alan Seçmeme yardımcı olur musunuz

tek önerim, sıkılmayacağın mesleğin bölümünü seç, yapabildiğin derslere göre ayaralama kendini.
  8. Frecksloin

Kapandı

biyoloji komple ezber, konuyu anlayarak öğrenmen çok zor çünkü her bir konunun altından 2 3 tane alt konu çıkıyor, dahası alt konulardan da alt konu çıkıyor. ingilizce için ise kelime öğrenmelisin, kendine hedef koy, günde 5 kelime ezberleyeceğim diye. kelimelerin anlamını bilirsen cümledeki...
  9. Frecksloin

Karne belgeniz ne ?

teşekkür
  10. Frecksloin

Öğretmenim bana taktı.

bizim okulun tuvalette es*ort nosu yazıyor
  11. Frecksloin

matematik ve edebiyat ortalamam 50nin altında sınıfta kalırmıyım

bildiğim kadarıyla edebiyattan kalınca direkt sınıfta kalıyorsun 1640886233 2 dönem hakkında fikrim yok
  12. Frecksloin

8. Sınıf yeni nesil kitap önerisi

ben deneme seti almıştım günde 2 deneme (bazen 3 oluyordu) üzerine konu tekrarından sona 50 60 soru çözmeye çalışıyordum ondan öyle dedim. soğuk kanlı olman çok büyük avantaj.
  13. Frecksloin

umarım başarırsın, heyecan sorunun yoksa senin için aşırı iyi, sürekli deneme çöz, kontrol et. günde 200 250 soru aşağısına inme bence
  14. Frecksloin

biz 40 dklık derslerde 4 5 soru falan çözebiliyorduk max, bazıları hocanın bile kafasını karıştırıyordu yeni nesillerde zorlanmıştım ondan söyledim
  15. Frecksloin

bende baya kötü geçti ya yıl başında 280 küsür yapıyordum genelde dönem ortasında 350 gibi yapmaya başladım sonralara doğru 430a çıktım fakat sınav berbat geçti, 350 yaptım
  16. Frecksloin

sınava geçen yıl girdim, çanta yayınlarını çözmüştük matematik olarak, ilk olarak konuyu kavratarak etkinliklerle destekliyor, sonrasında zor yeni nesil sorularla pekiştiriyor. yeni nesil testler konuların sonunda oluyor 10 ya da 11 test genelde hatırladığım kadarıyla. iyi bir kitaptı. Türkçe...
  17. Frecksloin

TYT BARAJ GEÇME HAKKINDA SORU

Başarılar.
  18. Frecksloin

E-Okul Uygulama Üzerinden Giriş Yapamıyorum.

olmadı..
  19. Frecksloin

E-Okul Uygulama Üzerinden Giriş Yapamıyorum.

her şeyi doğru giriyorum fakat, öğrenci bulunamadı diyor. Sıfırlardan dolayı olabilir mi? hiç 0 koymadan denedim fakat o da olmadı ne yapmam gerekiyor? nüfus cüzdanı kullanıyorum.
  20. Frecksloin

8. Sınıfta ne yapılmalı ?

Kendini oyunlara çok kaptırma, ilk dönem konuları iyi kavraman önemli, 2 haftada bir tüm derslerin genel tekrarını yap, soru sayını yavaş yavaş arttır ama düzenli olsun, birden 200 soru çözeceğim dersen yapamazsın, 80-90 ile başla, kaliteli kaynaklar seç, kitap okumayı hiç bırakma, eğer...
Top Bottom