Arama sonuçları: *

• Users: FutFlix
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. FutFlix

Pamukkale ekonomi (İngilizce) yazılır mı?

Boğaziçi de okudum ben ve ben 3.sınıftayken iş teklifleri aldım çünkü okul prestijli. Hukuk seçmedim ekonomi seçtim. 0 ingilizce ile bölüme başlarsan hazırlık çukurundan çıkamayabilirsin. Türkçe okusan daha iyi olur. İş olanakları var ama her bölümde olduğu gibi senin kendini alanında...
  2. FutFlix

Pamukkale ekonomi (İngilizce) yazılır mı?

Merkez kampüsü büyük ve hemen hemen her bölüm merkezde. Etrafı kafe ve apart evlerle dolu. Güzel şehir öğrenci için iyi. Aradığın her şeyi bulursun. Ekonomi bölümü mezunuyum bende matematiğin ve pratik zekan iyi ise bölümü bitirirsin. İngilizce okuma konusunda kendini ne kadar yeterli görüyorsun...
  3. FutFlix

Bu yaştan sonra tıp okunur mu?

Çevrende olması ile eşin olması arasında DAĞLAR kadar fark var. Bunu geçtim sen dedin ki doktor çok, sonrada diyorsun ki bu ülkede doktor çok çıkıyor ama yurt dışına gidiyor. Bu durumda ülkede doktor sayısı AZ demek oluyor değil mi ? Dünyada tüm üretim dursa bile tıp ve gıda asla durmaz...
  4. FutFlix

Dostum benim eşim doktor :)
  5. FutFlix

Millet hastanede muayene randevusu bulamıyor, adam ülkede doktor fazla diyor :)
  6. FutFlix

"Ülkede fazlaca doktor var" Fıkra sanırım.
  7. FutFlix

ingilizce kelimeleri telaffuz sorunu yaşıyorum

Aynen öyle kaldı ki dalga geçen insan 100 tane de 1 yada 2 kişi olur. Genelde insanlar aksanın ve telafuzunu tatlı bulacaklardır farklı olduğu için ve hoşlarına gidiyor. Sana yardım etmeye çalışıyorlar ve emin ol söylediğin her şeyi anlıyorlar. O yüzden kasma rahat rahat konuş.
  8. FutFlix

En kolay yolu telafuzlarına takılmadan yabancılar ile konuşmak. Ben turizmde çalıştım ve aynı senin gibi içimden mükemmel konuşup dışa vuramıyordum çünkü yanlış söylersem insanlar benimle dalga geçer veya küçük düşerim düşüncesi vardı. Sonrasında ise bunun boş bir düşünce olduğunu fark ettim ve...
  9. FutFlix

Yabancı insanlar ile ingilizce konuşurken bu sorunu yaşamıyorsun, sadece yüksek sesle metin okurken mi yaşıyorsun ?
  10. FutFlix

Kaç dil biliyorsunuz?

İngilizce - C1 Rusça - C1 Almanca - B1 Turizm de çalışmanın faydaları.
  11. FutFlix

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ MEKATRONİK

Tabi fark var Marmara daha iyi izlenim oluşturur.
  12. FutFlix

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ MEKATRONİK

Merkez kampüsü büyük ve güzel. Genel olarak çoğu bölüm orada. Hava genelde soğuk ve üniversite rüzgarlı. Eğitim kadrosunu iyi mi dersen bence değil. Pamukkale mezunuyum diye bir yere gitsen sıradan bir mezuniyet olarak bakarlar.
  13. FutFlix

📍 Ortalık fena kızıştı! Mülakat kaldırılacak denilmişti ama yalan çıktı!

Mülakatın kalkacağına inananlar, 2023 te süper güç olacağımıza inanlarla aynı kişilerdi zaten.
  14. FutFlix

Aile evini seven birinin üniyi kendi şehrinde okuması.

Her seçim öncesi söylenen bir söz. Kalkmayacağını herkes biliyor.
  15. FutFlix

Attığın linkte dikkat çeken bir nokta var.. Sözlü sınav puanı. O yüzden kpss taban puanı düşük :)
  16. FutFlix

Öncelikle şehir dışında okuma durumu son bir kaç yıldır ailenin maddi durumuna bağlı olarak düşünülür. Eğer ailenin durumu gayet iyi ise başka şehirde okuman daha çok şey katar sana. Ailenin maddi durumu çok da iyi değilse başka şehire gidip rezillikte çekilmez. Hayat pahalı şartlar zor artık ki...
  17. FutFlix

üniversiteli arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz? (Aynı üni. aynı bölüm farklı puanlar)

Bulunduğun bölümü tamamen başka bir yerleşkeye taşımadıkları sürece yerin değişmez. Ayrıca Afyonun merkezi bile küçük bir yer ilçeleri köy zaten 3 kere değil 100 kere düşün tercih yaparken. Üniversite hayatını doğal yaşam üzerine geçirmek istiyorsan o başka tabi.
  18. FutFlix

Mekatronik mühendisliği için bilgisayar gerekli mi ?

Bilgisayar tüm mühendislik bölümlerinde şart diyebilirim.
  19. FutFlix

Geçen yıl ki tyt puanı mı kullanabilir miyim?

Sınava girmeden hiç bir üniversiteye gidemezsin.
  20. FutFlix

Elektrik-Elektronik mühendisliği kazandım

ikinci öğretim en iyisidir. Gündüz çok sıkıntılı olabiliyor. Mesela bir dersin sabah 9 da diğer dersin öğleden sonra 2 de olurken ikinci öğretimde akşam okula gelirsin dersler ard arda oluyor. Geç yatıyorsun uyku sorunu yaşamıyorsun yurtta vs kalsanda. 4 yıl 2.öğretim olarak okudum.
Top Bottom