Arama sonuçları: *

• Users: Good
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. G

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Bilgisayar Mühendisliği için sadece temel dersler ile yetinirsen çok aşağıda ve yetersiz kalırsın ve bence mezuna dahi kalmayı düşünmeni tavsiye etmiyorum gerekli bir sebebin olmadığı sürece. Eğer gerçekten Bilgisayar mühendisi olmak istiyorsan en az 3 dil bilmelisin İngilizce - Almanca -...
  2. G

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

İlk sorum hangi bölüme gitmek istiyorsun ona göre yardımcı olabilirim.
  3. G

11. Sınıf'a geçtim. Sayısal okuyacağım, Nasıl bir yol haritası çizmeliyim?

Bence Yazın Mantıken TYT Mat + Yabancı Dil Ağırlıklı Gidilmeli tabii ki'de Spora da gidebilir sağlıklı bir vücut sağlıklı bir beyin demek. TYT Mat dememim Sebebi konular daha serbest ve kolay olucaktır. Spor a kesinlikle gitmeni tavsiye ederim çok faydasını görüceksin bunaldığın zamanlarda spora...
  4. G

Kamu Yönetiminde benim bildiğim yerleştirme sırasında çok torpil olayları geçiyor eğer sana denk gelirse genelde devletin ayak işlerinmi yaparsın insan kaynakları , Belediye Bütçe Müdürleri (Belediyenin aylık veya bir proje için bellirli bir bütçesini belediye havzasında bulunan para üzerine tüm...
  5. G

Eğer Sayısal Ağırlıklı Gidiceksen Benim Gibi Mekatronik Mühendisliği Okumanı Tavsiye Edebilirim İçerisinde Makine , Elektrik Elektronik , Temel Elektrik , Yazılım , Robotik Yazılım vb. Gibi Bölümler Bulunmakta Mekatronik Okuyarak Yazdığım Her Dalda Yeterince Bilgi Ve Tecrübe Elde Edebilirsin...
Top Bottom