Arama sonuçları: *

• Users: Gordiac
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Gordiac

Eğitim denkliğini nasıl bulabilirim

Selamlar aklıma bir soru takıldı ve size sormak istiyorum acaba yurt dışında tıpkı yüksek okul gibi bir denklik varmıdır ? Örnek vermek gerekirse diyelim ki yüksek okul mezunuyum yani iki yıllık eğitim gördüm ve yurt dışına çıktım hani adamlar benim tanimlarken veya bir iş yerine gireceğim...
  2. Gordiac

Gizemli Elementler P3: Livermoryum (Ununhexium)

Evet öyle bir şeydi sadece örnek vermiştim ama biraz saçma bir örnekti
  3. Gordiac

Akp'nin ekonomiyi düzeltemediği gibi bu forumda toxic'lerden kurtulamadı ya
  4. Gordiac

Milletten bahsediyorum ya böyle davranmışlardı yani onu kastediyorum
  5. Gordiac

Geçenlerde doğadaki elementlerin fazlalığı diye bir konu paylaşmıştım kimse beni ciddiye almayıp periyodik tabloyu atıp durmuştu ve demek ki neymiş henüz daha dünyayı tanımıyormuşuz . Maddenin bile beşinci bir hali çıktı isteyen araştırabilir
  6. Gordiac

kopya çekmek günah mı?

Aklıma kardeş payının şu sahnesi geldi .
  7. Gordiac

Babam Soru Çözmene Gerek Yok Diyor

İyi o zaman babana söyle ki o zaman sınavdan güzel not alamayıp mezuna kalırsam senin paranı yerim benim için sıkıntı yok dersin bak bakalım bu düşünceyle alıyor mu almıyor mu ? Buna ters psikoloji derler uygula sonuç görürsün emin ol
  8. Gordiac

Lisede nasıl nakil olunuyor

aihl kadar saçma sapan daha bir lise yok emin ol ben oradan mezun kaldım mecburen oda 4 yıl boyunca bildiğin ekstra derslerle işkence çektim
  9. Gordiac

Yanlış bilgi mi veriyorum birader farkındaysan orada benim bildiğim diye bir yazı var gelir yok hocam aihl liselerinde 10 sınıfın sonuna kadar yapılabilir dersin konu kapanır ygelmiş yanlış bilgi falan vermeyin diyorsun sanki bilerek veriyoruz .
  10. Gordiac

benim bildiğim 9 sınıf sonuna kadar izin veriliyordu sonrası sıkıntı
  11. Gordiac

üniversite seçmeme yardım eder misiniz ?

Bu sana bağlı olan bir şey işte ben android alanını bilgisayar programcılığı dersinde hiç görmedim ama şuan çoğu kişinin bilmediği şeyleri biliyorum ve hepside kendi çabalarım sayesinde meydana geldi
  12. Gordiac

Eğer devrelerle ilgilenip bir yandan yazılım ile uğraşırsan senin için çok güzel olacaktır bence
  13. Gordiac

Senin ilerde dediğin 300 yıl sonrası güzel kardeşim :) Eğer programcılık içerisinde alanımı seçebilirim diyorsan bilgisayara girerdim.
  14. Gordiac

lise aileden uzak yere yazılır mı yazılmalı mı?

Bu konuda haklısın ama ben yaptım zamanında ilk başta zor gelsede insan alışıyor
  15. Gordiac

lise aileden uzak yere yazılır mı yazılmalı mı?

Yazmalı bence üniversiteye hazırlık olur kendi başına hayatını idame ettirebilmesi için
  16. Gordiac

TYT'de sorular çalındı iddiası

Türkiye eğitim sistemi ciddi şekilde sıkıntılı her sene sınav soruları çalınıp duruyor tabi yersen çoğu genç eğitim sisteminden memnun bile değil hatta o kadar kötü ki bir öğrenciye parti denildiği zaman ilk akla gelen siyasi partiler oluyor adam eğlence anlamında kullanılan manasını bile...
Top Bottom