Arama sonuçları: *

• Users: Hakan06
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Hakan06

Önü en açık mühendislik

Öyle diyenlere kulak asma. Kötü bir bölüm kesinlikle değil. Düzgün bir şekilde bitirirsen açıkta kalma ihtimalin %0a yakın.
  2. Hakan06

0,125 mikron mu 0,30 mikron mu daha kalındır

0.30 daha kalın tabi ki. Matematik kuralları belli.
  3. Hakan06

5 ayda B2 Reading Ingilizce ögrenilir mi?

Kısa net cevap. Sadece "reading" ise halledilir.
  4. Hakan06

dil bölümünü seçmeli miyim?

A2 seviyenin üstünde olacağından emin olabilirsin dil bölümünün. Hedefin neyse ona göre seç. Dil ile ilgili bir meslek hayalin yoksa kesinlikle uzak durmalısın dil bölümünden.
  5. Hakan06

DENEME ÇÖZMEK OVERRATED

Kendin kötü olduğun için biraz çamur atmak denir buna . EA ve dilin kolaylığı yüzünden böyle geliyor sana. Konu sayısı az ve ezbere ders. Sayısalda işler böyle olmuyor maalesef. Konular çok fazla ve ağır olduğundan tek tek tarayarak bulamıyorsun. Denemeler bu konuda pratik ve yardımcı oluyor.
  6. Hakan06

Yksye Galatasaray formasi ile girebilir miyim?

Sıkıntılı iş. Hiç riske girmeyip normalce git. Tepki de yeme boşu boşuna.
  7. Hakan06

Son yıllarda direksiyon sınavı neden zorlaştı sizce?

Bizdeki sınavı bilgisayarda da yapsalar olur. Neredeyse hiçbir şey öğretmiyorlar. Parklar ezbere. Parkur ezbere. Frenleme ezbere ve önceden haber verilerek yapılıyor. Bilemiyorum ne kadar mantıklı bir sınav.
  8. Hakan06

Takip mesafesi yok mu arada? Problem olmaması lazım.
  9. Hakan06

Ne oldu ki?
  10. Hakan06

Zaten parkları da ezberletiyorlar. Panik biri değilsen nerdeyse gözün kapalı geçeceğin bir zorlukta bence sınav.
  11. Hakan06

Olması gereken bu. Şuan ki sınav bile gayet kolay bence(2 yıl önce aldım ehliyet). Trafikte nasıl araba kullananlar olduğunu görüyoruz. Daha katı ve zor olmalı sınav bence.
  12. Hakan06

2 SORUNUN CEVABI NEDİR?

1-Herkes nerde yaşıyorsa orayı merkez alıyor doğal olarak. Kutsal konumlar da bölgede. 2- Ayet tesfirlerini araştırıp bulman daha doğru olur. Burada söylenenlerden kesin bir bilgi almak doğru olmaz.
  13. Hakan06

Matematik test kitabı önerisi

3D biraz kalın gelebilir. Temeli azıcık varsa yağ gibi akar ama 0 birine çok zor gelir.
  14. Hakan06

Matematik test kitabı önerisi

0+0 san değişmez kural 345 matematik.
  15. Hakan06

Doping Hafıza alınır mı?

Önermiyorum çok youtubeden takip etmen çok daha güzel olur bence.
  16. Hakan06

Evime yakın üniversite için Laptop gerekli mi?

Merhaba evime yakın ve fena da olmayan bir üniversitede bilgisayar mühendisliği düşünüyorum. Maddi durumumuz da iyi sayılmaz. Zaten lab derslerinde bilgisayar var. Laptop şart mı sizce? Kağıt kalemle de yürür gibi iş. İşin içinde olan birileri yardımcı olabilir mi?
  17. Hakan06

Şehirdışı okuma maaliyetleri hakkında

Merhaba bildiğiniz üzere üniversite tercihleri geldi. Yaşadığım şehirde istediğim bölüm gelmesi çok zor. Büyükşehirlerde ve küçük şehirlerde ortalama öğrenci masrafı ne olur tahmini?
  18. Hakan06

11. SINIFA geçiş TYT için kaynak önerisi

TYT matematik anlamında 345 alma kesinlikle vakit kaybı. AYTsi gene orta kolay için iyidir. ACİL ve 3D favorilerim ama kolay diyemem. 1689619116 Fen kısmına çok hakim değilim ama bilgi sarmal iyi sanırım.
  19. Hakan06

Sizce bölümümü kazanabilir miyim?

Geçen sene hiç test çözmeden sadece konuları dinleyerek sayılsalda 200k yaptım. Çok kasma yani yaparsın 1-2 milyon ne ya?
  20. Hakan06

arkadaşlar ben ortaokul 3 e gidiyorum 7. sınıf benim aklımda bir şey var

Okunmaz. Bi lise ortamın olsun. 10 ve 11. sınıflar lisenin en güzel en keyifli zamanlarıdır. Ders anlamında bir sorun da yaratmaz. 9 ve 10. sınıfları okuduktan sonra 11 ve 12. sınıf için düşün açık okumayı. Daha çok erken bunu düşünmen için.
Top Bottom